- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За презервативите и свършването!
С приятелката ми го правим често. Използвахме преди дюрекс, сега сме на спортекс. За здравина още не мога да кажа нищо, защото спортекс не сме късали. Интересува ме това: Никога не свършвам в нея (НЕ ГО ПРАВИМ БЕЗ КОНДОМ)и вече по навик го надувам след акта. Ако е бил някак си скъсан, а аз не съм свършвал в нея има ли повод за паника?. На дюрекс си спомням, че веднъж го скъсах при сваляне, защото докато го свалях го развивах докрай. (възможно ли е) И после купувахме хапче. А пък друг път се скъса, защото не бях си оголил пениса докрай и го бях поставил. и пак тичахме за хапче.
Благодаря Ви предварително!
знай че тия хапчета не са бонбонки
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
БАте след следващото хапче направо води женати в НАДИН... можеш да и вземеш 15стотинки ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
а тогава как да реагираме! Взимала е досега само две хапчета в интервал от половин година!
А нещо по темата!
Карайте го на свирки и чикии щом не знаете как да се орпавяте ....Първоначално написано от aDDDrenalin
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз не разбрах само като са се късали тея презервативи, ти бил ли си свършил или не?
аман от калпави ебачи, кат не знаеш кво правиш не мъчи момичето с тия хапчета...Първоначално написано от aDDDrenalin
слагай по 2 презерватива за всеки случай
Като твойто гадже не ти дава достатъчно и се пипаш всеки ден по 3-4 пъти МОЖЕШ ДА НЕ СИ ГО ИЗКАРВАШ НА НАС -Първоначално написано от vesi1985
![]()
Две хапчета за ПОЛОВИН ГОДИНА??? Тя наясно ли е какво гълта или?????? Я да не я тъпчеш повече!!!!!!!Първоначално написано от aDDDrenalin
Ти знаеш ли какво предизвикват тези хапчета, а? ЕЙ, ЩЕ ТЕ ИЗЯМ!!!!!!!!
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абе как ги късате тея презервативи, бе ???Да не са почнали от хартия да ги правят ? Егати некадърните хора ! ТИ ПРЕЗЕРВАТИВ НЕ МОЖЕШ ДА СИ СЛОЖИШ СЕКС ПРАВИШ !!!! Простотия до шия !!!! Как може да и ги даваш тея хапчета толкова често бе малоумнико ????? Бе кви сте такива необразовани и некадърни бе ? От де се навъдихте идея си нямам .... Щом с презервативите си толкова жалък то тогава шанс приятелката ти да забременее е голям ! Ходи се кастрирай, ще спасиш и нея и света от такива идиоти като тебе !!!!
De-Phazz - Anchorless
ми момко.. не се паникьосвай при всеки един път още повече че дори не си свършил.. ако продължиш да тъпчеш тфойта мадама секи път с хапчета само ще и прецакаш организма..айде другия път малко повече акъл :P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
+1Първоначално написано от Vichko0o
И не разбрах тоя какво се дърви на vesi1985?Mоето момче:ХЕМ ПОСРАН,ХЕМ ГОЛЯМ чувал ли си го?Щото ти верно яко си се осрал....Келеш![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Няма повод за паника,спокойно,но внимавай много,защото тея хапченца не са Олипс...![]()
това за мен ли се отнася?Първоначално написано от Extremescream
Изпуснала съм 'на'.Абе имах предвид,че тоя е келеш![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
еее добре, простено ти еПървоначално написано от Extremescream
![]()
както казахаа след още няколко хапчета направо ще и се ебе майката на организма тфа да не е за наяждане бе
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Колко често може да приемате Ескапеле?
Ескапеле се прилага само в спешни случаи и не се използва като редовен метод за контрацепция. Ако приемете Ескапеле повече от веднъж между две менструации, много вероятно е да настъпи нарушение на менструалния цикъл.
Ескапеле не действа както редовните методи за контрацепция. Вашият фармацевт, лекар, медицинска сестра или клиника по семейно планиране могат да Ви обяснят какви по-ефективни методи за дълготрайна контрацепция съществуват за предпазване от нежелана бременност.
Източник
Бе той един не може да си сложи, 2 ше слага...Първоначално написано от vesi1985
Моето момче, има повод за притесняние! НЕУКИ СТЕ! Фанете да четете малко. Тва момиче направо не знам как ти пуска...
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Когато правя секс с презерватив и той се скъса, аз го шия. Не мога да си позволя да купувам презервативи всеки ден.
хайде някой да напише хубаво мнение!
Тези късания се случиха през 2008 година
от година насам не е имало такъв случай!
Конкретния въпрос, който зададох, беше: Ако по някаква случайност презервативът е бил скъсан докато сме го правели, а аз след края на акта не съм свършил в нея, има ли повод за паника?
НЯМА!!!Първоначално написано от aDDDrenalin
наистина има един смешен, тоя дето не знае пикае ли или се празни...Първоначално написано от NoobasaurusRex
Аз пък смятам,че има, защото по време на ерекцията се отделят сперматозоиди. Но все пак...Първоначално написано от vesi1985
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Какво оплюхте момчето бе? Аман от злобни хора и момичета в цикъл в тоя форум. Попита ви въпрос - отговорете му. По-добре ли е на 16 да стане татко, а гаджето му майка? Не. Или пък да стигнат до аборт, може би? Случват се гафове и естествено, че не нарочно. В крайна сметка по-добре Ескапел от колкото абразио.
По темата: Дори и да не си свършил в еякулационната течност се съдържат сперматозоиди, при които шанса да забременее е 1/100. Все пак съществува, но е твърде малък. И като ви се късат презервативите, ползвайте Ultra Safe, които са за анален, но са по-здрави поне.![]()