- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Характеристиката на потребителите...
Една нова в която ще ви кажа какво трябва да обсъждаме.
Тук се обсъждат всички потребители ползващи форума. Всеки един от нас има някакви характерности в поведението си, в отношението към останалите, в отношението към темите и прочие...
Пример: Raybeez е силен потребител, отстоява си на неговото, няма начин да се съгласи с другото и обича да се заяжда с глупавите съфорумци, за да си гледа сеира на клоуните.Ако някой не му е приятен доста умело започва да подкрепя всичко в антипод на неговото мислене...

Това ми е мисълта, за всеки потребител може да се каже по нещо, всеки може да си дава мнението за всеки и така.
Може после да се направи едно "Досие" на потребителите...
Колко пъти са сгафили, с какво, как, колко кофти е било, излагации и т.н.
Схванахте...

ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Нека лицемерният цирк започне СЕГА!
Абе ти в кенефа ли ги мислиш тия теми
Свастика е потребител, който отчаяно си търси внимание в интернет. Постига желания ефект чрез опити да бъде скандален, а също и чрез евтини интригантски теми. Както добре се вижда от тази тема, обича да се мазни.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ооо нека интригите започнат СЕГА !
Earthshaker е портебител, които обича да преебава темите на хората. Понякога се изказва доста хейтърско, но иначе си е душишка. Ебал ви е малоумните теми и иска да изкаже недоволството си към разделянето на нови/стари потребители...
Пс. Ебал ви е малоумните теми x2
обича да намира снимки на красиви момичетаПървоначално написано от DimovB

разтапяш ме, сексиПървоначално написано от EarthShaker
по принцип не го правя, ама нали заради темата да се кефите тамПървоначално написано от masal

global и democratos са силно противоречиви личности, които успяха да си спечелят ненавистта на всички, не приели Д0ИП
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Тъпоооо. И не стига, че темата е тъпа, ами и т'ва с досиетата е още по - зле. Зак'во трябва да се документират нечии изцепки, всеки греши все пак...
В тая тема няма да има дори 1 нормално мнение...
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ако до трета страница няма смислено мнение, обещавам да прецакам всяка една тема в този раздел.
И под прецакване не означава спам и флууд.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
КУР за твойта тема

ебати злобата
братле, чудя ти се как си вярваш...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Забелязвам тенденцията, и този раздел да се превърне в Кофа. Не знам защо го правите
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Кофата е по-приветливо мястоПървоначално написано от aniezina

НИМОЙШ!Първоначално написано от SWASTIKA

Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Ае искам да ми прецакваш темите... умираммм си е така...
.!.
аре пишете, за да станат по-бързо 3 страници.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...