.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Препочъчайте маска за ИЗТОЩЕНА коса

Такаа... Косата ми е много изтощена, защото напоследък много прекалявам с пресата От две седмици не съм се изправяла и не съм ползвала сешоар... Решила съм да я оставя да почине малко, но искам през това време да слагам някакви маски Препоръчайте ми, нещо за възстановяване и заздравяване, от което със сигурност ще има ефект Без значение дали са домашни маски или не \/

И моята напоследък започна много да пада и аз като теб я оставих да си почине Според мен по-скъпите маски са по-хубави.Аз ползвам на Gliss cure с перли ...някои други хубави са на SHAUMA,ELSEVE и други не се сещам

Град
    Bubble Land ((:
    Новата на Гарниер .. ползвам я и съм много доволна :P

Hip hop dance club Bubble Gums

На Л'ореал са хубави за такава коса. Аз имам на Алфапарф и също става, ама въпреки, че е за суха коса и т.н., ако наистина ми беше суха едва ли щеше да се справя много добре. А и на вторите са им доста по-скъпи продуктите.

Град
    Bubble Land ((:
    Цитирай Първоначално написано от sunriseee
    И моята напоследък започна много да пада и аз като теб я оставих да си почине Според мен по-скъпите маски са по-хубави.Аз ползвам на Gliss cure с перли ...някои други хубави са на SHAUMA,ELSEVE и други не се сещам
    не винаги скъпите продукти са най - хубави

Hip hop dance club Bubble Gums

^
    В повечето случаи не съм казала `ВИНАГИ`

Цитирай Първоначално написано от sunriseee
    На ELseve съм ползвала жълтата и наитина е хубава, може пак да си я взема Но тя маи е против накъсване

Цитирай Първоначално написано от addicted2y0u
    Новата на Гарниер .. ползвам я и съм много доволна :P
    За коя точно става въпрос?

A някой ползвал ли е тази серия?

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`

Аз съм ползвала само шампоана ,но имам чувството,че е мн силен и косата ми още повече се изтощава..колкото и смешно да звучи
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    blg
    има такива теми и все пак avon
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на dead_princess
    На AVON имаше от Planet Spa една много хубава
    или тази на Гарниер, която я рекламират за 3.90 май беше :P

дамм

аз в момента ползвам балсама,ама засега съм го слагала само 3-4 пъти и мисля,че има някакъв ефект :)

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    На AVON съм ползвала АБСОЛЮТНО всичко и нищо не помага... а от маската на Planet SPA с маслина си слагам сега. Ползвала съм я много години и искам да сменя малко

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    На AVON съм ползвала АБСОЛЮТНО всичко и нищо не помага... а от маската на Planet SPA с маслина си слагам сега. Ползвала съм я много години и искам да сменя малко
    на avon advance techniques (казвала съм и в други теми ) поне при мен помага и то доста
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз съм доволна от маската на Елсев(жълтата кутийка),тя е за цъфтели краища,а те най-вече от пресата цъфтят,така че ства за твоята коса аз съм доволна 9лв е

Голям фен Аватара на joannalof
    А нещо за подсилване на корените или накъсване Пробвах шампоана на Пантен за накъсване,но нямаше голям ефект.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си