- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамежливи ли сте?!
За жалост даи ми личи
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
в първите 15 минути може да се каже и зависи мн от човека срещу мене
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Зависи.. Като малка бях по-срамежлива, някакси не можех да се запознавам с някви хора и само чаках те да дойдат при мене да си говорим. Сега определено нямам такива задръжки, много често ми се случва да вървя по улицата, да видя някой човек, който примерно съм виждала на купон или на концерт, но никога не съм си говорила с него и не сме се запознавали и му се изцепвам 'здрастии, теб съм те виждала еди-къде-си' и в повечето случаи са някви свестни хората и се запознаваме. Спирала съм някви случайни хора да им казвам, че имат ебати яките тениски на Нирвана примерно, и се запознаваме ей така от раз.Обаче ако от седмици съм харесала някое момче примерно, ми отнема към 2 часа да го попитам как е, като първите час и 40 минути минават в душевна дилема да го заговоря ли или не, а следващите 20 минути заеквам две срички.
![]()
Не
Да и то прекалено много...![]()
като малка бях много срамежлива.сега рядко.когато съм сред напълно непознати се появява...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от LittleDude
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
не...но докато опозная някой често съм леко дистанцирана...и затова мн хора ме мислят за надута![]()
'Аз не живея - аз горя...'
Първоначално написано от Glamour92
![]()
![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Преди бях много срамежлива, но сега не съм. Понякога се притеснявам сред непознати или пред някой сладур, но иначе не много...
Sometimes..... обикновена като съм сама съм по- срамежлива... но като съм с приятелки определено не съм.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от TheNewReligion
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Първоначално написано от bubblebabe
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от tainaTaa
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Понякога като се запознавам с нови хора,може да се каже,че в началото съм по-срамежлива,но това си го мисля само аз![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!