- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- игра на английски думи (vol.2)
equal - равен
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
exhausted- изтощен, изморен..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Disease - Зараза
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
elevator- асансьор..
River - река
0ld - стар
Ако живееш – живей честно! Живей така,че никога да не причиняваш сълзи в очите,на хората,които обичаш и които те обичат.
dangerous - опасен
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Scar - Белег
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
ruler - владетел
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
rank- ниво..
know-all - всезнайко
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
youth - младост ;0
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
huge- огромен
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
edge - ръб
trip-пътешествие
room-стая
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.