.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 110

ФрЕнсКи Или ИсПаНсКи ЕзИК

искам да ви питам кои език е по хубав и с кой език ще имам по добра реализация и на вас кой повече ви харесва. Найстина е много важно за мен.благодаря предварително

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Чувам,че испанският бил лесен.Не знам кой е по-хубав,защото като 2ри език съм учила немски.А пък каква реализация искаш,колкото повече езици знае човек,толкова по-добре водещия е английският,от там нататък всичко ти е в плюс

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Испанкият е по-лесен, но на мен френския ми харесва повече. Вярно, труден е, но е много по-благозвучен според мен. По-добра реализация....хм...и двата ще ти послужат.

Голям фен Аватара на joannalof
    ^ Френският се говори в Франция и още няколко държави Никога не бих си губила времето с тоя език. Испанският е страшно разпространен - Европа и Южна Америка, също има допирни точки с португалски и италиански ... Така,че ИСПАНСКИ С ДВЕ РЪЦЕ. Направо се чудя на тези,които искат да учат френски 1ви език
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    доколкото знам френския има 15 глаголни времена..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Варна
    а пък в испанския има 18 времена поне така разбрах според мен испанският е по-хубавият език, но не се търси толкова много мисля, че с френския ще имаш по-добра реализация

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    ^ Френският се говори в Франция и още няколко държави Никога не бих си губила времето с тоя език. Испанският е страшно разпространен - Европа и Южна Америка, също има допирни точки с португалски и италиански ... Така,че ИСПАНСКИ С ДВЕ РЪЦЕ. Направо се чудя на тези,които искат да учат френски 1ви език
    ОМГГ .. Ти не знаеш ли, че испанският идва от френския език. А и не само испанският идва от него.

По добре е френски естествено. Вярно, че е по-труден, но пък после ти дава чудесна база за други езици. Според мен ще имаш и по-добри шансове за реализация с него. Пък и е по-благозвучен. : ))

Фен
    Град
    Plovdiv
    испански
    Истински ценните неща са невидими за очите

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от NnIkITYy
    а пък в испанския има 18 времена поне така разбрах според мен испанският е по-хубавият език, но не се търси толкова много мисля, че с френския ще имаш по-добра реализация
    поне като не си запозната недей лъжи испанския и английския се говорят в почти цял свят знаеш ли ги тях нямаш никакъв проблем

Цяла латинска америка без бразилия говори на испански

Фен
    Град
    Plovdiv
    Начи моля те не се подвеждай на онея глупаци дето викат че с френския ще имаш по-добра реализация - тва е абсолютно грешно. Поне като не са запознати да не пишат, защото така само те подвеждат, а това е много важно решение в твоя живот и трябва да си наясно с всичко. На пръстите на едната ръка се броят даржавите, в които се говори френски, докато ПОЧТИ НЯМА СТРАНА В КОЯТО ДА НЕ ЗНАЯТ ИСПАНСКИ И АНГЛИЙСКИ. За бога испанския е втория по говоримост език в света Знаеш ли тези двата езика нямаш абсолютно никакъв проблем където и да отидеш.
    Да обобщя---испанският трябва да бъде твоя избор(не се налагам просто това е моя съвет) Емии дано съм ти помогнал поне малко Ще постна това и в темата, за да съм сигурен, че ще го видиш ( освен ЛС-то)

Голям фен Аватара на joannalof
    А между немски и испански кое е по-добро?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ако трябва да се точни, най-говорим е китайския.

испански

За бога испанския е втория по говоримост език в света

rly?т'ва откога?сериозно питам...?

и двата езика ще ти помогнат ... въпроса е кой на теб ти харесва повече ! Аз уча френски и определено мога да кажа , че хич не е лесен .Доколкото съм чувала испанския е по лесен

Повече от фен
    Ако искаш да живееш в Испания или Южна Америка избери Испански,ако не-Френски

Определено френски. Аз уча френски.. не е лесен езика, но си заслужава. Испанския е хубав език, но няма да ти влезе в полза. Френският е по-широко разпространен от испанския!

на мен лично френския ми харесва повече
    кой ще ти е от ползва вече ти решаваш

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от masal
    За бога испанския е втория по говоримост език в света

rly?т'ва откога?сериозно питам...?
    Не мога да ти назова точно време от кога, но е от доста време и в момента е и ще продължава да бъде :P

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    А между немски и испански кое е по-добро?
    И аз това искам да попитам.
    Иначе от френски и испански-испански много ясно.
    ...

Голям фен
    Испански определено !!!!
    Първо в езика няма 18 глаголни времена,както някой беше казал.Времената са далеч по-малко.Има спрягане на глаголи и съгласуване,което изобщо не е трудно,а и самият език е много звучен и радва.Някак си е доста емоционален.А за реализацията ПАК испански ,тъй като той е вторият по говоримост език след английския

А относно въпроса между испански и немски според мен пак е по -добре испански,тъй като се говори повече.Но пък човек, който знае английски ако има желание няма да му е трудно с немския.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Фен
    Град
    Plovdiv
    френски,френски и пак френски......
    Той е официалният език на европейският съюз
    той е езика на любовта .........
    c'est le langue que tout le monde aime

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    аз испански не съм учила,но уча френски -много е гаден препоръчвам ти испански
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от soif
    c'est le langue que tout le monde aime
    тва не е вярно,попитай класа ми
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми