Цитирай Първоначално написано от gigaherz
Както написах - скоро няма да ни я има държавата. Младото поколение ще я съсипе - то се вижда края(поне аз го виждам). А относно иманярите - в Италия се справиха, значи и ние можем.
В Италия си имат пък много други проблеми, с които даже ние не можем да се "похвалим" и изобщо не ми я давай точно нея за пример. Това, че в едно нещо ни минават не е кой знае колко голям аргумент. Мога да ти кажа, че тази страна е много по-мръсна от нашата и там мафията е нещо много по-страшно дори и от нашата. Естествено, това не ме успокоява, защото ме интересува най-вече България, но понеже все говорим в България колко е зле, най-зле - не е точно така, и другаде по света е зле. Не знам защо си внушавате, че на Запад или в САЩ след като имат повече пари и живеят "много добре". Имат си толкова много проблеми - и държавно-политически, и всякакви, че си нямате на представа. Само че слугинажните медии у нас представят нещата там по един идеализиран и нереален начин.

А България няма да изчезне - не се гаси туй що не гасне. България е твърде велика, за да изчезне заради някаква си политическа пасмина. Те не са България, а България сме ние осъзнатите и гордите с принадлежността ни българи, а ние никога няма да се предадем, няма да оставим България да загине.