.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Re: плс хелп.....

[quote=Sevgincho][quote="TraPPed"
    Да го напрай преди да си тръгне... [/quote]

+1 струва ми се умно
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you through it all
    Even if saving you sends me to heaven..

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    В морето има какви ли не мръсотии тъй че тя трябва да се притеснява принципно независимо дали е девствена или дали сега си е направила сефтето. (от инфекции и т.н. ) А и просто не е препоръчително веднага когато свършат тя да се хвърли към морето.. Иначе нищо страшно
    да де ама зависи на кое черноморие си ако си надолу към китен може да влиза във водата ако по близо до бургаз по добре да не влиза :Д

Град
    На Предника на Географията

Re: Загуба на девственост и море

Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    имам малък проблем братовчедка ми която е на 16 това лято ще ходи на лагер и дойде да ме пита и да ми иска съвет.Аз уж като по голяма(19г) би трябвало да знам ама ето че изпадам в ужасно затруднение и невидение по този въпрос.Тя заедно с нейното гадже от класа смятат да си направят сефтето на лагера и нейния въпрос е дали ако го направи ще има проблем после с влизането в морето защото ми развива теории че нали все пак разкъсването на химена и пркървяването е вид рана или аз нз и дали после от солената вода щяло да я боли и щипе.Нз какво да и кажа и нз кого да питам
    Еб*ти проблема-ми да не влиза във водата бе
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Re: Загуба на девственост и море

Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    имам малък проблем братовчедка ми която е на 16 това лято ще ходи на лагер и дойде да ме пита и да ми иска съвет.Аз уж като по голяма(19г) би трябвало да знам ама ето че изпадам в ужасно затруднение и невидение по този въпрос.Тя заедно с нейното гадже от класа смятат да си направят сефтето на лагера и нейния въпрос е дали ако го направи ще има проблем после с влизането в морето защото ми развива теории че нали все пак разкъсването на химена и пркървяването е вид рана или аз нз и дали после от солената вода щяло да я боли и щипе.Нз какво да и кажа и нз кого да питам

Моля, пиши описателни заглавия на темите си!
    krem4et0
    Ципата е по далече от там където водата стига.Все едно като влезеш във ваната да ти се напълни с вода знаеш кое... Да няма притеснения,нека си влиза по всяко време,само във водата да не е сефтето,че там може да стане нещо такова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си