Здравейте.Сега ще съм 8-ми клас и съответно ще съм в ново училище.Точно от това изпитвам страх.В старото ми вече училище бях психически малтртирана(е имало е и 1-2 физически)Всяка сутрин когато тръгвам за училище очите ми се насълзяваха защото знаех че това ще бъде поредният кошмарен ден,а вечер преди да заспя мислех за какво ще бъдат подигравките на следващият ден.Преди бях много енергично,бодро дете можех да расмея всички(дори успях да развеселя дете,чиито баща бе починало,поне малко от малко.)Имах много приятели, но се затворих в себе си(заради непрестаните подигравки).Енергичното дете изчезна и се появи призракът на болнодушевното дете.Успехът ми от 6.00 се срина на 4.50.Дори и колкото невъзможно да ви се вижда съм мислила за самоубийство.А защо беше нужно всичко това?Просто защото на предният ми зъб се появи малко петно от зъбен камък и всички започнаха да ми се подиграват че не съм подържала лична хигиена,че съм мръсна,че незаслужавам да живея(а петното се появи оттова,че имам леки проблеми с бъбреците)Всеки ден ме наричаха с все по-обидни имена и се подиграваха и за най-малкото(например се заблея нанякъде и те започват веднага с подигравките)ВСЕКИ ДЕН ЗА МЕН БЕ ИСТИНСКИ КОШМАР,а и не живеех-просто съществувах.Нямаше с кого да споделя и това ми натежеваше МНОГО!!
Но сега да се върнем към темата.Установих че,точно тези,който ми подиграваха ще бъдат в моя нов клас!Видях и едно друго момиче от бъдещият ми клас,но и то заедно с тези които ме тормозела е от ,,фешънчетата,,,с тоновете грим и ,,скъпите дрехи,,А аз грим не използвам-слагам си само гланц(въпреки че в миналото училище несмеех да сложа и това).И сега ме е страх...страх ме е оттова подигравките и целият кошмар да не започнат отново!Вие какво ще ме посъветвате!