ОМГ !!!
Имам чувството,че се върна лента на която видях филм,който съм гледала.Ама точно същия със съвсем малки изменения.
Не,не аз съм била жертвата,но момиче от класа.
Веднъж дойде в не особено приветлив външен вид - косата и не беше добре сресана и от тогава - следващите години бяха ад.
Ад.Ад през който не знам с какви сили премина това момиче.
Всеки ден се прибираше разплакана.Всеки ден.Беше болезнено,дори само да гледаш това.Думи,целеха я с хартийки,плюеха я по главата и я обиждаха по всевъзможни начини.
Стана така,че ще бъде с едно от момчетата в класа в един клас тази година,но след като той разбра и каза,че ще смени класа,защо не иска да я вижда -било го гнус от нея и т.н. Той има възможност да смени класа,тъй като има брат близнак.
Незнам как ще го преживее момичето,защото все пак ще са в едно училище,а да виждаш всеки ден спомените и болката от миналото си,предполагам няма да е лесно.
Дано тя успее да започне на чисто.Както и ти.
Била съм в ролята на жертва веднъж или два пъти и след това винаги съм получавала извинение,но знам как боли в момента,а не мога да си представя години,години пълни с обиди без дори извинявай на края.Няма цена,която да е достатъчно висока,за да се изкупи вината и болката.
Опитай се да преодолееш всичко което си преживяла до тук по някакъв начин.Може да опиташ да опишеш всичко което чувстваш в дневник,който после да унищожиш и изхвърлиш - да опишеш чувствата си ,винаги е от помощ - казвам го от опит.Ако смяташ,че можеш да говориш за това,говори с приятели или ако искаш можем да си пишем по скайп - ще се радвам да се запознаем.
Ако имаш шанс не оставай в този клас,но ако все пак останеш ще трябва да си достатъчно силна,за да преодолееш всичко.
Можем само да се надяваме,че в новото училище ще намериш нови приятели с които заедно ще преодолеете проблема.
От тази тема ми стана гадно,защото както казах била съм в ролята на жертва,но по-дълго съм била в ролята на глупачка - заедно с другите съм потъпквала някой,някой който е не по-малко човек от мен.Съжелявам за което.
Мнението ми е много разводнено и едва ли ще ти бъде полезно,но исках да кажа това.