Цитирай Първоначално написано от plmn
в новото училище ще имаш възможност да се представиш като друг човек. никой няма да те познава и да знае какво си преживяла. стани по-силен човек. обиждат те? отвърни! удрят те? удари! няма да плачеш, да склоняваш глава и да се депресираш заради некъв тъп пубер. знам добре какво си преживяла, но късно осъзнах, че е по-добре да отвръщаш по същия начин, по-който се държат с теб.
Съгласна съм! Отвръщай на всеки удар, не им взимай подигравките навътре. Щом се насилиш да отвърнеш, ще разбереш че на тези "сладурани" им е точно толкова, да им се опълчиш. Те са те тероризирали и са ти се подигравали, защото виждат ,че се пречупваш и че ти е гадно.То няма как да не ти е гадно, ама не им го показвай. Писнало ми е от такива! И аз бях седми клас, ама слава богу не съм имала такива проблеми. Сама се отделих накрая на годината щото ми бяха "приятели" точно такива, но късно го разбрах, а и никога не съм била от тях. Та една от тез мои "любимки" се опита да ми каже нещо около седмица след като спрях да дружа с тях и аз отвърнах,вярно че и аз не си държа устата затворена много, много, ама исках да ти кажа,че им е толква. И като ни свърши караницата или по-точно спора, въпросната "аз нося само скъпи дрешки,ооо аз съм повече от всички" се разрева Така че няма да им се плашиш. Ходи с високовдигната глава и не се притеснявай. И не позволявай на никой да стигне до теб!