Слънце,чуй какво ще ти кажа.
Това е твоят шанс да започнеш всичко от начало.И аз съм имала подобни на твоите проблеми,но мен и бая ме биеха.няма значение,минало е.Рядко се сещам за това изобщо.Дори когато се сетя,още по-рядко ми се случва да си спомням какво съм чувствала тогава.Защото съм преминала на друго ниво - блокирам спомените до такава степен,че си ги спомням само като част от..филм да речем.
Твоята тежка и отговорна задача е да се справиш сега - да си създадеш нов имидж и т.н. Да,трудно ще е ,особено,ако има някой пзнат наоколо.Но!Да,чувала съм много мои все още учащи приятели и познати да ми се оплакват от фешъни и лигльовци.Но ето,щом има кой да ми се оплаква,значи навсякъде има хора,които да са различни от тях.Намери тези хора.Прав път на другите.А и все в един момент ще им дойде акъла.Игнор и бъди търпелива.Знай,че в крайна сметка ти си победителя.Наистина.А и в един момент трябва да се отърсиш от страховете си.Направиш ли го и покажеш ли самочувствие,никой няма да те закача пряко.Нужно е време,не става от раз,много вероятно е да направиш лошо първо впечатление.Но както съм се убедила - първото впечатление много често е грешно.Ще ги убедиш в това,когато си готова.
Успех!