- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко се хейти в тоя форум!
Сега ще се появи маchoka и ще каже, че форума всеки ден бележи все повече уникални посещения и става все по-добре!
Нищо не разбирате вие! Важното е количеството!
Grumpy old madman
чшш, никой не съм вързал с белезници към форумната тръба.
'Форумът не е това, което беше' - ами разбира се, че няма да е. Форумът го правят потребителите, а те са съвсем различни от това, което бяха преди 3 години, което ще са и след още толкова време.
мачока е лош чичко полицай, защото няма белезници ;/ , но е прав ... което е прецедент ... първият умен форумен пазител на реда
Нека го наградим с орден "АнтиспамБанЛок"
Преди имаше повече...щом сега не се забелязва.![]()
А тениската welcome to hate city Sofia е на лице.;д
What you give is what you get!
Софиянци май са си повярвали...
Само love city Каспичан!
Grumpy old madman
кеф
Баба ти от Каспичан.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
НЕчовек си!Първоначално написано от acdcfenka
![]()
Grumpy old madman
Извънземна съм, знам.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Посипах си главата с пепел и обявих 90 дена траурПървоначално написано от Raybeez
![]()
Grumpy old madman
Първоначално написано от Raybeez
Исляма, ли?
За туркиня ли ме взимаш, бе да те еба и у райбера?
![]()
Първоначално написано от Raybeez
За арабка ли?![]()
Това е жестока обида за мен. Така че 1000хза теб. Мама ти райберска.
Гавра с труп!
Всичко тръгна от тук:
http://clipmarks.com/clipmark/E45062...-56EFB67935AC/
Тя пусна снимки, моят коментар беше "Те тия две снимки са по-селски от цял сборник разкази на Елин Пелин" и тя нещо се обиди ТЪНКО!![]()
Grumpy old madman
Случай на тежка интоксикация с Повервин. Характерно за имигрирали заселници на едни определени квартали на един определен град.
Grumpy old madman
Т'ва е супер гнусно 'дето го правите.
Да го правим без причина, да е гнусно. Обаче след такава груба селска проява и то в няколко теми, и след като няколко пъти тънко е намекната, че не е хубаво това, какво да се прави?
като не става с добро...
Grumpy old madman
Ок, сигурно си имате подбудите - не ме вълнува особено, ама човек като не ви е гледал всички епизоди от филмите и е откровено казано грозно острани... Повечето, с които се захващате дори не се сещат, че им се сипва...![]()
не ви прави чест...![]()