- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпросче към по-големите
ако си 99.9 сигурен/на че искаш да се дупчиш... ми дупчи се ;]
тури си една фосфоресциращи лампички и в тъмното ще си като светулка и няма да те блъскат колите.![]()
по-скоро ако си 99% сигурна, че не искаш... ДУПЧИ СЕ!Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Хулиган! Сектант, болен от спин!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Какъв пиърс искаш да си слагаш?...Аз имам от 13 годишна...Хеликс си направих,после още един...след това ги махнах и ся имам индъстриал,а съм колкото теб на години.Хич не ме интересува какво мислят останалите,на мен ми харесва.Да не говорим,че собствената ми майка искаше да ми даде пари да си направя тату на крака.
Давай смело.
Да не ти пука. Щом ти искаш ... направи си![]()
mouth2mouth
+1Първоначално написано от machoka
Aз не съм от по-големите (на 17 съм),обаче и аз те съветвам да не го правиш.И аз на 14 исках татуировка,ама на 15 ми беше омръзнала идеята.На 15 и аз исках пиърсинг,ама и тази идея сега ми се струва тъпа.Да не започвам и с всичките други малоумни идеи като да си правя косата в нечовешки цветове...Ама всичко омръзва,а на тези години не знаеш кога ще ти омръзне.
Ок,сложиш си обица.И?Може след 2 седмици да ти писне.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И какво като и писне? Като и писне, го маха.
Татуировката е съвсем друго нещо. За нея и аз съм твърдо против да се прави преди 18.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Имам пиърсове и не ми пука особенно и това че съм се пробила не ме прави по-тъпа, по-умна, по-красива или грозна .. Много важно .. като ти писне махаш го зараства и толкова![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
моя съвет е като ти харесва дупчи се...единственото,което е,ако примерно искаш на езика е там трябва мн да внимаваш,тъй като там е по-спицифично..в смисъл,че ако решиш да го махаш..може да имаш проблеми при попадането на храна в дупчицата тиллно все пак малко вероятно!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Присмиват ти се,че си различен???Присмивай им се,че са еднакви!!!
Ok,то ясно че ако и писне го маха и то ще зарастне.Обаче от какъв зор да си прави,да я боли,като има голяма вероятност да и писне скоро?Смисъл,не знам,на мен не ми изглежда нормално.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ти на колко си и колко пиърса имаше на 15.Първоначално написано от PainMonopoly
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
зависи кфо впечатление искаш да направиш ... ;d ако искаш да си "добрата ученичка" в очите на учителите си ..... пиърсинга няма да ти помогне ако ще и да се съдираш от учене ден и нощ... (сама си го каза..) ако не ти пука особено слагай и не му мисли.. аз не си падам много много по този тип неща, не си правя изводи така за хората но учителите ти със сиг ще си извадят мнение за теб..![]()
![]()