.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Мъжът и все едно е дал 5 бона,за да може тя да умре бавно и мъчително... А за "д-р Мазнейкова" няма да коментирам,щото ще трябва да изпиша цяло писмо с псувни и ругатни по нейн адрес а и ще ме баннат от форума

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Д-р Мазнейкова какво общо има? Нали се е запознала с медицинската документация "след дъжд качулка"?! И защо лекарят трябва да го отнася заради безхаберието на пациента?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Мързелград
    Сестра ми беше близначка.Роди се в седмия месец когато бях на 2 г. близнака и беше момче,но в родилното имало само 1 кувиоз,а другия неработещтия се паднал на брат ми. .На следващия ден Петьо си отиде! А лекарите най-спокойно казали на баща ми-"Нищо нали си имате по-голямо" /тоест мен/.Тези лекари направо са ненормални!

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Нямам думи.. не знам още колко млади хора трябва да загинат, за да се предприеме нещо ;( Горкото момиче си е отишла ей така за нищо.. Ами детето и .. ще израстне без майка.. това е просто ужасно.А докторите наистина се държат ужасно.Майка ми ми е разказвала, че май при моето раждане или на брат ми докато е раждала докторите сме смеели на фамилията, защото ни е малко странна

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си