Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Цитирай Първоначално написано от pifiella
Ужасно е!
Както казва мъжът и"ТЯ УМРЯ БЕЗ ДА СИ ГУШНЕ ДЕТЕТО"
По-ужасно от това няма накъде!!!!!!!!
Не прочетох цялата тема,но в Горещо беше и Весела Нейски,с която се е случило същото с изключението,че тя е оживяла по чудо,а момичето е умряло......
Айде стига! Весела Неински е пропуснала умишлено профилактичния си преглед на третия ден след кюретажа! Отишла е в клиниката, но разбрала, че лекарят, при когото трябва да се прегледа, в момента води раждане. И тъй като на Нейно Величество не й се е искало явно да чака, докато раждането приключи /все пак лекарят не е в състояние да спре контракциите, докато извърши прегледа на нашата мадам!/, тя си е грабнала чантата под мишница и си е тръгнала. И за капак се е държала 18 дни!!! Не знам колко по-немарливи могат да бъдат хората по отношение на собственото си здраве.
Абсолютно съм съгласен. Но тази доктор Мазнейкова е пълен изрод - толкова безчувствено и коравосърдечно същество, че няма накъде. Ужасна е. Трябва да и вземат лиценза и на нея и на болницата. Айде, права си, че онази принцеса Нейнски си е тръгнала, ама тази защо не я е изчистила при абразиото? Нали уж е голям професионалист!?? Абе не ми харесва тази "лекарка".