- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възпаление след бръснене
След като си избръсна ъъъ... пеперудката, получавам ужасно възпаление.Боли, сърби, става на пъпки...Въпреки че използвам винаги нов бръснач и т.н. И е много неприятно.Опитах с кола маска, но болката е нетърпима.Та, момичета, а и момчета, бихте ли ми препоръчали някакви мазила или хитринки, за да избегна възпаленията?
![]()
на колко си години?
за пръв път ли се бръснеш?
как по точно го правиш?
с какво го правиш?
кажи, за да ти кажа къде бъркаш!
Остави бръсненето !!Първоначално написано от Anonimkaa
п.п. Сега чакам да ми дадеш основателна причина да не го направиш
с пинсета![]()
Ние сме гадатели.. ама нещо кристалната топка дава заето..
Ще почакам да отговориш на зададените ти въпроси..
Ъ?Има ли значение?Първоначално написано от vesi1985
На 15 години съм.И не, не се бръсна за пръв път.Винаги става така.И наистина е много неприятно.Отново ще попитам - можете ли да ми препоръчате някакви лосиони или и аз нз точно какво, за да се избегне инфекцията?
ми има значение щом питам,Първоначално написано от Anonimkaa
попитах те как, с контра или без, когато минеш на контра става доста по гладко, но е по-вероятно да се възпали.
питах те и с какво, но ти не сметна за нужно да отговориш...използваш ли пяна или гел за бръснене, каква самобръсначка използваш?
колко често го правиш, щото ако е през ден кожата не може да се успокои?
най-хубаво ходи на козметик за 6-7 лева ги махат и не мислиш за това 3-4 седмици, зависи де...
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Е па спаси ме...
Бръсна срещу косъма, с жилет блу туут.Не използвам пяна, може би там е проблема... Правя го веднъж на четири или пет дни.
Благодаря!
Току-що си взех пак на Жилет - Виинъс... охарчих се с 15 лв, а съм страшна скъперница...![]()
Вземи си гела за бръснене на Gillette (for women) казва се Satin Careспоред мен веднага ще усетиш разликата
Ти със сапун ли се бръснеш или какво ?
Местя темата в Козметика, тъй като предполагам, че нямаш здравословен проблем.
NoobasaurusRex, дръж се по-сериозно и спри да спамиш!
За останалите, чиито постове са изтрити, важи същото.
НЕ се бръсни СРЕЩУ косъма (контра) защото е възможно от това да ставаИзползвай пяна или сапун или просто нещо такова, за да не е един вид на сухо
И аз поне кремове после не си слагам..може и от това да е
![]()
Не със сапун бе ти чуваш ли сеПървоначално написано от djudjulinkaa
НЕ СЪС САПУН
![]()
![]()
![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...