Пиша тук защото много съм ядосан на баща ми, който направо се е побъркал напоследък. Всичко е заради тъпите цигари. Той не ми дава да пуша и беше казал ако ме хване още веднъж да пуша и ще ме бие. Аз естествено се крия, не пуша в нас, само след даскало с аверите, на път за вкъщи или в парка. Да ама наш съсед ни видял и му казал. И се почва едно- пушил ли си, аз викам не, другите пушеха, затова и мириша. Той ми хвана ръцете и ги подуши, пък аз не бях ги мил и вика пушил си, държал си цигара, щото ръцете ти миришат. И вика дъхни ми, аз почвам да се дърпам естесвено, обаче той ме хвана и вика- сега ще ти покажа аз на тебе. И ме завлече в стаята, свали си колана и каза сега ще те напердаша, така както никой не те е пердашил. Аз почнах да моля, плача, ама нищо не помага. Той ме държи с едната ръка и ме бие по задника, въпреки че беше върху дънките адски болеше. Никога преди не ми е посягал, само някое и друго шамарче като бях малък, но такова чудо не е било. Досега ревах, после ме хвана много яд, искам да се оплача някъде, той няма право да го прави, нали има закон. Към кого да се обърна за помощ, просто не мога да го понасям, а ми се пуши, на другите нищо не им казват, разрешават им да си пушат и вкъщи. Защо точно на мен ми се падна такъв баща?