- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя от двете преси е по-добра??
Имах и двете .. Препоръчвам ти първата![]()
![]()
Според мен изправя по-добре ..![]()
You and me could make the world jealous...<3
I Love You!
ем първата е по-добре .. и все пак не е задължително да си я поръчваш през нета .. иди в Техномаркет .. има много хубави преси и не са от най-скъпите ..![]()
Първата я имам,а втората на една приятелка xDD Втората по-хубаво изправя
Първата съм я имала и изправяше много добре и бързо,но най-вече трайно.А иначе всяка топлинна обработка на косата й влияе негативно.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Ами аз имам на Сапир и е много хубава, но една приятелка има първата и е много доволна от нея.
Аз използвам ЕК-45 --->http://www.elekom.bg/details_perm_45.html Много съм доволна от нея.Изправям се най-много за 5 мин.А от тези преси дето си показала съм ползвала само 1-вата-не си струва.
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Ако питаш мен вземи си една хубава преса нищо, че е по - скъпа и не я ползваш честоТези двете не ми вдъхват доверие
Но все пак ти си преценяваш
![]()
Избери 1-вата поне поече хора са я използвали от тук а др не се знае въпреки чи повече ми харесва![]()
И двете съм ги пробвала, първата е моята много съм доволна, втората е йонизираща, ако не се лъжа...отначало ефекта е готин, после косата става суха и изтощена.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
моята преса е страшно добра нагрява се за отрицателно време и изправя косата с едно минаване
remington
малко по-скъпи са но са много добри