- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали наистина я боли :) ?
здравейтепреди седмица бях в аверката ми
.Там се натискахме ,после правихме орална и после аз тръгнах да и бъркам с пръст във вагината,но тя каза ,че много я боляло.Най-много да си бях вкарал към 1/3 от показалеца.. и тя каза че я боляло и се чудя аджеба да не би тя да не е още готова ,и да се прави , че я боли
.
Мерси предварително.
Не разбрахте ли да спрете с тези пръси!!!![]()
Горд Варненец!
Това "тръгнах да й бъркам с пръст във вагината" на мен ми бръкна в здравето! Все едно ще й вадиш червата, така прозвуча. Има няколко причини да я е заболяло:
- девствена е
- имаш нокти и си я одраскал.
Или не е била достатъчно влажна, или е девствена... или наистина се преструва, ама в това много смисъл не виждам.
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Точно.Първоначално написано от Nadelina
Теб к'во те боли дали нея я боли ?!Първоначално написано от cccrrr
![]()
изрежи си хубаво ноктите и пробвай пак
Първоначално написано от northernice
![]()
![]()
![]()
Иначе пак по темата....^^ е как да не му пука,на нея няма да и е приятно и за тва неиска секс .....
боли я дръжки
еми можеше да си поиграеш малко пък тогава да човъркаш из ямата![]()
Е ти бая показалец трябва да имаш...
Ако е девствена нищо чудно да я боли. Което е лошо, защото първият път ще и е кошмар. При мен беше така, болеше ме даже с пръсти...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
И я предразположи повечко.. Може да не е била достатъчно влажна..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
точно това си мислех, докато четях темата .. не се изразявай така, моля те..Първоначално написано от mArMaLaDkA
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Дам, изброените горе или просот не е готова. Ако е така поговори с нея и и влез в положението. Въпреки, че като чета как точно се изразяваш едва ли ще успееш да стигнеш до такива интелектуални възвишения, като да надникнеш над егоизма си за задоволяване на животинските ти нужди и разбеснели хормони, и да разбереш "аверката" си.Първоначално написано от glezan4e
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
хм.. има три варианта:
*да е девствена
*да е била пресъхнала (съжалявам за израза)![]()
*да не я е боляло, а просто да й е станало неприятно, когато си го направил..или пък да се е притеснила![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
+1Това "тръгнах да й бъркам с пръст във вагината" на мен ми бръкна в здравето! Все едно ще й вадиш червата, така прозвуча. Има няколко причини да я е заболяло:
- девствена е
- имаш нокти и си я одраскал.
просто я попитай !
Точно това щях да напиша! :PПървоначално написано от djuki
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
+1Първоначално написано от bloo
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
преструвала се е ..![]()
» за х
Ако приемем ,че не е девствена ,най вероятно не и е било приятно![]()
Vin diesel RULZZZZ
Изрежи си ноктите и следващият път се постарай повече.Трябва да я отпуснеш малко повече.