Мн се извинявам и искам да попитам знаете ли колко горе-долу струват тези малките дет са по 10-15 см. Мерси предварително (ако може да ми дадете линк да скивам)
Сигурно си много точна на дартс...
разкараи ги тея сигили от подписа си бе ! Ти и задника ли си бършиш с Американското знаме ?
Напиши си по-конкретнно темата и може и да ти отговоря. За кви преси става въпрос? Дай малко по-тачно нищо не се разбира.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
тарся преса от тези малките които са във фризьорските салони но немога да ги открия из нета. Те са малки, не са като стандартните
Oт гризки се падат![]()
Радвай се на всяка стотна от своя живот, защото след тази стотна може да си на небесния свод.
a v na maikati put**** ima li gi ?
еми следващия път като отидеш на фризиор питай фризьора си той/тя ще ти каже. Аз като не си намирам нещо за косата питам си фризиорката. Даже много често и оставям парички и тя ми купува каквото искам, като си пазарува за салона и всичко е тип-топ. А и като тя ми купува нещата знам, че са качествени, защото все пак е професионалист и знае какво да ми купи.Първоначално написано от k1ss4y
![]()
Мойта преса е такава и струвше 35 лв. преди 1 година, но пак така фризиорката ми я взе, защото и аз не знаех от къде си намеря и не знам от къде я е купила.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
На една моя позната майка и е фризьорка и при нея май бяха около 70лв.
Много е малка, но изправя наистина перфектно.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Една позната си купи от техномаркет за 74лв. и е доста доволна от нея![]()
amk933 - що не идеш да живееш в америка ?! щом толкова я обичаш , ПЕДАЛ!
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Боже боже .. преса в пълнолетника модератори спите ли?
Грешен раздел.
Опитай в "Козметика и диети".
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.