- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един въпрос свързан с 3d киното и очилата
Аз като по малка съм ходила на такова в Патиланзи филмчетата се прожектираха в едно като самолетче и въобще не знаех че се наричало 4D кино![]()
Т'ва самолетче няма нищо общо с 4D. ;]Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
това да не е оная простотия със 'симулатора' на последния етаж до билярдите, дето влизаш във въпросната кабинка (10 човека макс някъде) и примерно си в космически кораб?!Първоначално написано от PiruBloodz
ебах ви у '4д киното',![]()
що говорите глупости, никво кино не е това, а един обикновен симулатор ; )
обаче пък ако искате да знаете, точно отвън има едни рали симулатори, дето по 2 кинта пускаш на мотенки и цъкаш... начи на тия по-добър от мен ПРОСТО няма )) почти ги превъртях от втория път, че даже и с ръчни скорости )
има и 1 столове, дето масажират за левчее там по-добър от мене НЯМА!
То т'ва във Варна няма много общо с 4D,ама нали е побългарено,нормално е.
Да, тъпо си е "4д"-тоПървоначално написано от machoka
А ти си филмар и сигурно цял ден си стоял там
Как ще има по-добър от теб?
Имах добър навигатор, това е. Без тях в този спорт, нищо нямаше да е такова, каквото е.
Админе, не ходи на човек от височайш ранг като Вашия да използва такива цветущи приказки! Засрамете се.
ако не ти харесва, порасни още 5 години и тогава отвори форума пак като станеш на 16Първоначално написано от Bianca
![]()
колко ви излезе 3д на ледената епоха и може ли да се гледа на обикновено кино![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
може, може на обикновено.![]()
mouth2mouth