аз па догодина завършвам УНССъто икономика на търговията и мисля да си направя магистратура в някоя нормална държава, щото тука ако зема едни финанси ще мия кенефи образно казано. в българия финансисти и икономисти растат по дърветата все едно и дипломата не струва нищо вече

ей да се изкажем за УНСС (толкова отдавна търся къде да излея всичко дето съм видял за 3 години вече)
тва е пълна пародия на университет, просто трябва да си рядко тъп за да не минеш някой изпит. аз за 3 години само 2 пъти съм късан на изпит (дори оня дебелак саздов си го минах от раз). та тая година имам една ликвидация ама вината не е моя, а на бившата ми приятелка, щото преди изпита ми сервира че късаме и бях много разтроен и хич не седнах да уча
та за купуването на изпитите, верно има посредници ама трябва д аси много тъп за да си плащаш, щото за изпит в унсс се учи по 3-4 дена преди изпита (на мен ми стига идиално да прочета записките на някоя колежка и да прелистя 1000 страници учебник по диагонал ) успеха си ми е между 4 и 4,50 без зор. а през останалото време - нито лекции, нито упражнения ме интересуват, само си бачкам, вадя някой лев и возя засукани колежки по кафета с колата... е тва е живота!
така че, който иска да учи - да бега към софийския с математика. който иска да си клати краката и да е*е хубави колежки да заповяда в бастиона на знанието УНСС !