.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

DA SLOJA LI KRAI ?!

iskam da vi popitam predi poluvin godina bqx ludo vluben v edno momiche tq mi beshe 1vata lubov. pravih vsichko za neq izprashtah q pisheh i postoqnno.... hodihme 3 meseca dokato ne razbrah che mi e izneverqvala s edin priqtel.. ne i govorih mnogo vreme.. posle postepenno sled 4-5 meseca q otblokirah ot skaip prosto taka.. veche nqmah chuvstva k1m neq..stana taka che nakraq tr1gnahme otnovo i i prostih tezi neshta..
    otnachalo vsichko beshe super.. tq se durjeshe dobre zvuneshe mi postoqnno izprashtashe me dori.. sabujdashe me v 3 preznoshta s sms obicham te i vsqkakvi takiva.. izvednuj okolo edna sedmica i stana neshto otnovo .. durji se ujasno.. pishe mi v skaip prez 20 min , ne mi e kazvala che me obicha ot nqkolko dni .. postoqnno si izmislq upravdaniq i ne sme se vijdali ot 5 dena.. a onzi den e bila blizo do nas bez nito da mi zvunne nito nishto edin priqtel kaza che q e vidql.. ne mi zvuni voubshte po cql den ne q znam k1de e .. a kogato az i zvunna ne mi diga taa kakvo mislite ne iskam da slagam krai mnogo q obicham..umna e mnogo krasiva s idealno tqlo idealno lice kosa.. prosto ne iskam da slagam krai no kakvo shte kajete pisnalo li i e veche s mene i kajete mi kakvo da pravq ?!?!?

imam chuvstvoto che poveche nqma da namerq takava kajete kvo da pravqq ; ((((

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    пробвай да го напишеш на кирилица и може да склоня да го прочета

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ПИШИ НА КИРИЛИЦА..И ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА..

Та нали нямаше чувства към нея,а накрая излезе,че я обичаш..Въобще знаеш ли какво искаш ? Както и да е..
    Седенето пред компа и чакане на съвет във форума - няма да промениш нищо..Седни и поговори с нея СЕРИОЗНО..
    Но защо ли си мисля,че нямате никакви чувства един към друг,просто привличане или може би и това го няма..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кирилицата е задължителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми