- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- До атеистите
все повече почваш да ми звучиш като 10-годишен...честно...Първоначално написано от Nam3less3
или нарочно ръсиш глпости и отявлено неаргументирани изказвания и донякъде заучени фрази за да може в един момент 'да блеснеш със знания и да ни удариш всички в земята заедно с нашшите смешни аргументи и теории...' или просто нямаш нищо по-смислено за казване?...
което и от 2-те да е...ще отговоря на последния ти коментар...
самия факт че говориш за разбиране от религия е много поазателен и повярвай ми...в никак не добра светлина...човек може да разбира от религия точно толкова колкото плюшена играччка от квантова физика...или каквото и да е...
религията не можеш да я разбираш...камо ли повече от някой...
опа...грешка...аз говоря за вярата(обърквате ме тука с тая вашата шибана религия...тя е кучка...става дума за вяра....религията е инструмент за организиране на определена група вярващи...)...от вяра никой не може да разбира тъй като тя(повтарям отново...) е строго индивидуална...все едно някой да ми каже че знае какво си мисля или чувствам в даден момент...глупости...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3