- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- работа за мен
Бааа... ГЪРЧ!Първоначално написано от krem4et0
Баща ми е преподавател(+ръководител на някаква комисия и председател на незнам си какъв художествен съвет - всичко към училището) като за два работни дни в седмицата(понеделник и вторник) от 9 сутринта до 2 следобед получава около 1850 чисто(1840 и нещо си там...). Другите дни от седмицата са му свободни - "да си харчи пенсийката" както го бъзикам
Не знам къде преподаваш ама си правят гавра с тебПотресен съм как може да има хора търпящи подобно заплащане...
Колкото до работни места - има достаПросто или не ги търсите по правилният начин, или сте прекалено претенциозни...
Понякога се налага да търсиш прехрана в съседните населени места, да се примиряваш с неподходящо за теб работно време и така нататък... Ако си мислите че някой ще ви каже "Кога ти е удобно? А, добре... А колко искаш да ти плащаме? Добре... Чакай, ще преместим работното ти място на 50 метра от у вас...". Все пак преценяйте си възможностите по-реалистично, да не стане като във вица:
Един палестинец завършил право и решил в името на добрите отношения с израелците да си потърси работа в израелска фирма. Отива при директора на една голяма и го пита дали има свободни места.
Директорът: Разбира се. Можем да ви предложим този офис, около 600 кв.м.
Палестинецът: Наистина ли?
Директорът: Да, даваме и служебни автомобили, вашият е последният модел на Мерцедес.
Палестинецът: О, това е чудесно.
Директорът: А на покрива на сградата имаме специален паркинг за вертолети, можете да използвате един от вертолетите ни когато поискате.
Палестинецът: О, алах, вие се шегувате.
Директорът: А, вие пръв започнахте.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!