Цитирай Първоначално написано от Priceless
Оф прекалено много се вживявате в ролята на невинни жертви. Ако всяка една от нас се замисли само малко .. и преглътне само за миг гордостта си ще разбере, че има много смисъл във всичко казано. Еми например .. когато едно момче ме харесва, обаче аз не го харесвам .. и така минава супер много време, в което той ми се обяснява в любов, а аз не ебавам ... и съответно той се отказва и си намира друга, на мен ми е гадно, шото вече не получавам нужното внимание и почвам да го нареждам още повече, че е гей, педал и всякакви такива производни. И всичко това защо?! Защото плачем за внимание ...!!! Това е отговорът на всичко - внимание!!! Защото като ни кажат : "имаш ебахти якото дупе" и ние като кажем " оф.. млъкни , ставаш досаден" всъщност копнеем да чуем: " е какво да направя, говоря истината" или нещо подобно ..
Няма какво да се правим на невинни пак казвам!!
Не казвам, че сме невинни ма! Ти нормална ли си!? Няма перфектни хора! Обаче темата е тъпа.. Всеки пол има своите плюсове и минуси и не виждам тема в която ние оплюваме момчетата!!!!!