Sanctus

Стратегията на отбор Benedictus в последно време придобова интересен нюанс, имайки предвид пола, възрастта и сериозността на членовете й.

Genetix и SWASTICA се опитаха да манипулират общественото мнение, показвайки грозни снимни, пишещи с 30 цвята и размера шрифт "Отбор Sanctus одобрява това". Изкарвайки ни чудовища се надяват да спечелят симпатиите на 12-годшините момиченца и женствените момченца (тук нямам предвид журито) . Но хората имат глава на раменете си и биха се замислили - това са снимки на аборти , но "естетиката" в аборта в 3тия месец е равна на "естетиката" на аборта в 4тия месец? Преди 4тия месец, аборта също не е цветя и рози и не галят зародишчетата с перца - така че последните мнения на SWASTICA и Genetrix няма смисъл да ги коментираме.

Вие сте тук за да покажете разликите между аборта в 3тия месец и аборта в 4тия месец, а не да покажете допирните точки. Така че , снимките не са ви никакво доказателство , тъй като са и против вас. (Освен ако не одобрявате аборта като цяло )

От друга страна Canis_Dirus опитва да изкара отбора си жертва за да спечели симпатиите на посочената по-горе социална форумна група. Изкарайки себе си неравни в жестоката битка, мрънкайки за нашата стратегия , обвинявайки ни в това и онова, те продължават да изместват проблема с това, че нямам опрна точка в спора (собствена теза). Но аз ще ви помогна. Вие трябва да защитите :

1 случай. Не одобрявате аборта
2ри случай. Одобрявате аборта до края на третия месец И не одобрявате аборта в 4тия месец.

Ако признаете че е възможен аборт в 4тия месец на бременността по някаква причина,каквато и да е, то вие губите спора. Защото вие признавате ,че ние не сме прави. Въпросът е принципен и се отговаря кратко с ДА или НЕ, а не в повечето случаи важи "това", в частните случаи важи "това".. ( тук съм изброила няколко от тях ,по-нататък в дискусията ще представим и други).

След като припомних вече писанията си от снощи, да задам няколко въпроси над тях.

Ако все пак жена разбере че има цветна бременност в 4тия месец, няма право според вас да направи аборт, така ли?

Ако момиче е изнасилено, то тя трябва задължително да абортира до 4тия месец? И ви сте менталните гурута,които определят колко време й е необходимо за да се свести и абортира?

П.С искрено се надявам скоро да видя стегнати, обосновани и аргументирани мнения от ваша страна. Радвам се, че поне Canis_Dirus осъзна глупавия подход с цитиране на наши мнения и разкъсването им на малки части. След изказването на член от собстения му отбор :

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Съжалявам, че не мога да взема участие до утре в инициативата въпреки че съм в отбор Бенедиктус. Прочетох повечето коментари. Не ми харесва как се води дебата. Най-издържано и целенасочено действа Канис. Трябва да има схема за водене ... всеки да има по 1 мнение след опонент или каквото и да е ... така става разхвърляно, неструктурирано ... хаос ;/ Дебата не е стойностен.
Надявам се това да е последното мнение , в което присъстват лични нападки и да продължим по същество за напред.