.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Моя коментар по актуалната тема за тази седмица "Абортът след началото на 4 месец" е следният:

Темата може да се интерпретира по хиляди начини и единични случай, но за мен лично ако аборта не е в следствие на медицински (застрашаваш здравето на жената) случай - си е чисто и просто престъпление. Не зная коя "нормална" жена ще се реши да прави аборт след 4-ри месечна бременност и да убие своето неродено дете!!!

П.С. - Не ми е ясно и кой "касапин" (доктор) ще направи интервенцията?!?!

- НЕНОРМАЛНА РАБОТА

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Ех, драги ми бенедиктчета...

започнахте вече с шаренийките, защото нямате елементарна култура на дебатиране... честито

след още два дена, като се изчерпат цветовете, наклонените шрифтове, болдването и всички подобни неща, какво ще правите? Може би ще успеете да изградите собствено мнение?
    Ха ха. Кой го казва? Хората, които тръгнаха на опълченски принцип и "кой каквото знае" се изреди, главно с общи приказки.

Ние изграждаме стройно структурирана теза, която ще защитаваме по определена схема. Но нищо не ни пречи междувременно да оборваме категорични вашите смешни и хаотични доводи.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Канис,много подло играеш,но после игричките ти ще се обърнат срещу теб.

Съжалявам, че не мога да взема участие до утре в инициативата въпреки че съм в отбор Бенедиктус. Прочетох повечето коментари. Не ми харесва как се води дебата. Най-издържано и целенасочено действа Канис. Трябва да има схема за водене ... всеки да има по 1 мнение след опонент или каквото и да е ... така става разхвърляно, неструктурирано ... хаос ;/ Дебата не е стойностен.

Град
    Негово право е да успорва мнението на другите.Така иска да разбие огранизацията ни.

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Team ръцете горе.

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Канис,много подло играеш,но после игричките ти ще се обърнат срещу теб.
    Подло?

Защо да е подло?
    Все пак целта на спора е да защитиш своите доводи и да опровергаеш чуждите.

А какво подло има в структурата? В това аргументите ти да са подредени. Ние са опитваме да бъдем разумни. Има там едно мнение, което не е прегледно.

Това, което вие правите е подло. Принуждавате ни да отговаряме на едни и същи твърдение формулирани по различен начин. Тези твърдения често излизат извън рамките на спора.

Вашият отбор до сега не е излязал с единна позиция. Действията ви са хаотични, нямате теза, само случайно събрани аргументи.

Не бих казал, че това, което правите, е дебат!
    По скоро вие ни обвинявате в неща, които дори още не сме казали. Слагате твърдения в нашите "усти".
    Абсолютно аматьорско!
    Grumpy old madman

Между другото, не е зле някой от Санктусите да изстреля още един патрон напосоки, че да мога да пусна встъпителното мнение на отбор Benedictus.
    Grumpy old madman

Град
    Тежко ми е.....ужасен махмурлук ме мъчи.

Сега се ядосвам, че някои от съотборниците ми пуснаха материали и аргументи преди да му е дошло времето.

Ако Санктусите подхождаха като нас и имаха структура, а не всеки да пише по 10 аругмента, нямаше да се налага да им раздробяваме мненията на части и после да пискат като озлочестени девици, когато се опитваме да внесем някаква структура и да разграничим аргументите един от друг.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хайде още 1 насока и от мен-ами ако бременността е противопоказна за здравето на майката. Поради 1 или друга причина бременностите при 1 и съща жена протичат различно. Може здрава жена да има проблеми, а може болна жена да износи здраво бебе...Чий живот е по-важен и защо? Оправдан ли е рискът? Дали 1 жена ще бъде пълна и завършена, ако няма деца. Дали е по-хуманно да пожертваш себе си, за да дадеш шанс на друг да живее? Или дори и жените (които са създадени да даряват живот и да се грижат за него, повече отколкото за себе си) са егоисти.Дали ако носиш здраво бебе, но си обречена да умреш, ако го износиш, ще предпочетеш неговия пред своя живот...

Жалко, че няма момичета и в двата отбора. Наистина ми е тъпо да се разсъждава по подобен въпрос от момчета. Аз съм на мнение, че който има мата той взема решението, дори и в стабилна двойка...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    .

Жалко, че няма момичета и в двата отбора. Наистина ми е тъпо да се разсъждава по подобен въпрос от момчета. Аз съм на мнение, че който има матка той взема решението, дори и в стабилна двойка...
    I have the pussy, so i make the rules?

Затова водим дебат. А дебата трябва да е структуриран и да се върви от общото към частното. Стремим се да намерим общовалидни принципи, а не да търсим изключенията и прецедентите. Ясно е, че не можем да обхванем всяка един частен случай, затова се концентрираме над общите положения.
    Аз се опитах да създам структура в началото с въвеждания пост, където да уточним проблема, но Санктус започнаха без структура и дебата се разми. Даже изстреляха доста патрони преди да сме излезли от окопите.
    Grumpy old madman

Град
    Свищов
    Ти каза, че абортът по медицински причини не е тема на дебата, а той е. Общо взето заради такива причини се прави аборт в 4-ти и 5-ти месец. Бих казала, че това не е частен случай, а е основната причина!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти каза, че абортът по медицински причини не е тема на дебата, а той е. Общо взето заради такива причини се прави аборт в 4-ти и 5-ти месец. Бих казала, че това не е частен случай, а е основната причина!
    Не ми се спори и тук. Темата е за коментари, а не за втора дискусия.
    Темата е достатъчно ясно зададена.
    Grumpy old madman

Град
    Свищов
    Аз не споря, спокойно. Приеми мнението ми за коментар по темата на дискусията. Имате време да обсъдите и това. Не го пренебрегвайте обаче.

Поради количеството на натрупаните мнения в дискусията само за 1 ден, смятам че ще разумно да бъде затворена тази събота. Ако бъде продължена още ще стане претрупано.
    Предлагам всеки отбор да завърши с по едно заключение в Събота. Нега се подготви предварително и да бъде пуснато между 18:55 и 19:00 примерно.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Поради количеството на натрупаните мнения в дискусията само за 1 ден, смятам че ще разумно да бъде затворена тази събота. Ако бъде продължена още ще стане претрупано.
    Предлагам всеки отбор да завърши с по едно заключение в Събота. Нега се подготви предварително и да бъде пуснато между 18:55 и 19:00 примерно.
    Подкрепям.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    С 2 ръце, един крак и ухо съм ЗА!

Задник съм!

Мега фен Аватара на machoka
    ок, тая събота ще я затворим )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Канис хвана много вярна посока по въпроса с развитието на нервната система.
    Подкрепям аборта по медицински причини, но до 20 г. с., не след това. .
    Отвратих се от техниката на аборта, описана в дебата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Просто подхождаме най - тактично...
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Извинявам се Малко се поувлякох За удари под кръста и допълнително факти може да ми драскате ЛС.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ще помоля външни лица да не дават тук аргументи. kalpazanka, след като даваш сега това, предоставяш на пртивниковия отбор повече време да реагира.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Много жени се притесняват за фигурата си след бременност.Други пък в началото я искат,след това си променят решението.
    "То се роди и виж ме на какво приличам сега,на слон!".
    Трябва ли ТО да бъде лишено от обич и внимание,само защото майката е била скептично настроена?

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Много жени се притесняват за фигурата си след бременност.Други пък в началото я искат,след това си променят решението.
    "То се роди и виж ме на какво приличам сега,на слон!".
    Трябва ли ТО да бъде лишено от обич и внимание,само защото майката е била скептично настроена?
    Не се пули така! Това фактите! Това е начинът, по който Sanctus води спор. Измислят се факти!
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си