- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Коментар относно дебата
До утре вечер отбор Sanctus ще бъде готов със нови допълнения по темата.
Време беше. Какви ще са? Ще парафразирате старите си мнения и ще напишете всеки едно и също по два пъти?Първоначално написано от x3eme
Поне сегашната ви практика е такава...
Grumpy old madman
Остави ги да радват, сигурно ще постват снимки на гърджави сомалийски негърчета, болни от край време, който ще бъдат частни случаи.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Къде мога и аз да се запиша за следващия път? И... отбора се готви заедно и един говори от името на всички или всеки от отбора подбира факти, с които да защити тезата си сам?
Канис,това е тема за коментар на дебата,не за дебатиране.Когато бъдем готови ще причетеш написаното от нас.До тогава нямам никакво намерение да ти дам каквато и да е било насока какво точно ще кажем.
Само без снимки на гърджави, некъпани негърчета.Първоначално написано от x3eme
![]()
^^I see the pain deep in your eyes....
До къде го докара дебата? Ние оборихме аргументите на Sanctus, а те оставят нашите без отговор. Явно нещо не е както трябва...
Май са се отказали...
Grumpy old madman
Парят ме очите от последния пост в дебата.![]()
Последния пост в дебата е невероятен!.. Прочетох го на един дъх и направо не мога да си обясня как е възможно една майка да причини нещо подобно на собственото си дете.. Това е убийство и не мога да повярвам, че точно лекарите го вършат след като би трябвало да се грижат за нашия живот.. Ужасяващо е.. Само като си помисля за горките малки деца....................
Към Свастика :
Това е много лесен начин да го кажеш, при положение, че не ние избираме тази позиция, а това стана чрез жребий. Ако бяхте ЗА аборта едва ли щеше да напишеш товаИзгледайте ги и осъзнайте какво подкрепяте.Да не кажа, че нашата задача е много по-трудна...Просто една вметка.
Ако бяха, но те не са. За това имаше жребии, сега всеки подкрепя своята позиция, дори да не отговаря и съотвества с личните убеждения, с каквото може. Ако те бяха 'За' аборта, всичко щеше да е различно. Не виждам на къде биешПървоначално написано от hottie
![]()
![]()
Една от страните е правата, това че жребият ме е поставил от страната на истинското ми мнение, е просто съвпадение.Първоначално написано от hottie
![]()
То е ясно, че винаги едната страна е по-разумната. Не обвинявам нито вас, нито нас. Жребият го е определил и се съобразяваме. Просто казвам, че може би това изказване не е на място и не е правилно. Не бих го казала на никой в този или друг дебатПървоначално написано от SWASTIKA
![]()
това го беше написал в дебата в последния ти пост и преди това също на едно място
Айде Санктус... Къде сте?!![]()
Нещо ви няма...![]()
^ Обмислят как да оборят последния ти пост.. Дай им време, не е лесно..
Няма да е зле да напишат нещо. От три дни не са писали, а ние имаме още какво да кажем.
Grumpy old madman
Няма да е никак зле...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Очакваме комисията да се намеси и да видим какво се е получило.![]()
Kyp за дебата!
редактирах си постовете в тази пародия на дебат. Да не се взимат под внимание!
Grumpy old madman
И въпреки правилното отреагиране на моя съотборник, нека комисията се изкаже, макар и със един - двата участващи в Бенедиктус.![]()
Мен са ме учили да уважавам труда си, независимо дали съм доволна от или не, затова и аз искам победител.
Канис много неподходящ момент да си редактираш всички мнения - това се прави в началото,когато виждаш че няма смисъл, а не в края.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
То реално погледнато си е началото. Вие не писахте 4 дена. А иначе - аз не съм положил някакъв огромен труд, че да ме е яд.Първоначално написано от RAWRRR
Ако толкова ти е важно - ВИЕ СТЕ ПОБЕДИТЕЛИ.
доволни?
Мен ми е под нивото да участвам в такива пародии.
Grumpy old madman