- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Коментар относно дебата
Минало свършено, да се надяваме следващия дебат да бъде по - добър.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Не ми е толкова важно,просто искам нещата да са коректни.
Като не ти харесва,не го омаловажаваш и накрая да правиш глупости.Тръгваш си първият,вторият или третият ден..
За мен е важно да има победител,дори и да е вашият отбор.Ако е вашият ,аз ще си дам равносметката къде сме сгрешили и занапред няма да допускам същите грешки.
Хайде стига,не искам да се караме.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Поздрави на всички участници и от двата отбота взели участие в дебата!![]()
Реално погледнато това е трети ден. От вторник не е писано в темата.Първоначално написано от RAWRRR
Уж не ти е толкова важно, а два реда по-долу казваш "На мен ми е важно". Като ти е важно - радвай се на победата.
Grumpy old madman
Канис, защо го направи? о_0
Коментар: Benedictus бяха по-добрите, но предполагам хората от Sanctus също са против аборта след 4 месец, ама заради жребия е трябвало да са "За"... и сигурно затова не им е било толкова лесно да изложат подобни по сила на вашите аргументи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защото не искам да имам общо с това, което се получи.Първоначално написано от jghgh
P.S. Аз лично съм за аборта по всяко време.
Даже ме домързя да пиша, че абортът по медицински причина е съвсем друга бира от бикновения.
Grumpy old madman
И аз съм за аборта по всяко време..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Това с лотарийният принцип за мен е глупаво. Няма как да защитаваш нещо с голямо желание и да се стремиш да го докажеш, след като ти самият си уверен в обратното твърдение.
Ако си достатъчно умен, можеш.Първоначално написано от Pliok0019
Иначе при записването на 10 човека "За", вероятността да се запишат 10 човека "Против", става почти невъзможна.![]()
Точно лотарийния принцип е идеята. Не да представяш принципите си, а да покажеш, че можеш да построяваш правилно и логично мнение.Първоначално написано от Pliok0019
А да - и да се работи като отбор. Което изобщо не се получи.
Grumpy old madman
Между другото никъде в правилата не пише, че трябва да се дебатира всеки ден. Това може да е и вид тактика.
НО както и да е. Каквото било - било. Първи дебат - имаше много пречки, отказа ли се, заети, не толкова заети, амбицирани, не толкова амбицирани и пр. Факт е , че работата в екип не се получи кой знае колко добре нито в единия, нито в другия отбор. Нормално. Не винаги се получава.
Сега няма смисъл да спорим. Нека комисията обяви печелившия. Аз ви поздравявам![]()