- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Коментар относно дебата
Ще е интересно да видим и мненията относто коментара на седмичния дебат.Заинтересованите могат да споделят с кое са съгласни и с кое не в темата най горе в раздела.
Коментарите и мненията в тази тема да НЕ се взимат на предвид от учасниците в дебата.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=264151
Цяла нощ се мъча с тоя гаден кирилизатор. Че и цели 3 страници от един общ доклад с колеги написах.
И смело громим мизерните сАНктУС!![]()
Grumpy old madman
Sanctus < Weak team. Benedictus > Strong team.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Самовнушението и самонавиването са страшни неща,ей.![]()
Само ще ви вметна, че темата нарочно я формулирах така, за да може да покрие всички видове проблеми - и морални, и медицински, и случайни... така че ако някой се чувства по-силен в друг нюанс на темата, може да прехвърли топката натам
примерно може всичко 'медицинско' да е добре (т.е. ще го износи), мъжът и жената много да се обичат и да не искат да го махат - обаче пък да се окаже, че детето ще бъде със сериозен психически или физически недъг - и тогава се отваря въпроса - да го задържим ли, или не )
не изключвайте никакви възможности ))
Това е коз, който ще сваля по - късно.Първоначално написано от machoka
![]()
SWASTIKA копирвач![]()
![]()
Нашите опоненти притежават единствено и само довода на красотата.
(защото има и жени, а не защото ние сме грозни... което е невярно)
Дано, другата седмица искам и аз![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Мен ще ми е интересна тема от типа на.
"съществува ли пристрастяване към интернет"
Не мисля, отговорът може да е само положителен. Всяко нещо, което може да донесе положителни емоции и чувство на сигурност/приемственост може да доведе до зависимост.
Извинявай, има дори sugar addiction. Безпредметно е :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!
според мен би било интересно печелившия отбор да избере следващата тема
отборите ще са различни - все пак има и други, дето искат да участват ))) можем и да увеличим бройката на участниците, разбира се )Първоначално написано от hottie
трябва да има кастинг
Ммм идеята за това победителя да избира следващата тема ми харесва.. надявам се да ми допадне някоя тема за да участвам
![]()
А избирането на победител на базата на какво се определя?
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Мачок, предлагам да има примерно 2 или 3 дебата, които да са паралелни, за да може всеки, който иска да участва.Първоначално написано от machoka
Не мисля, че е забранено и, че ще е хубаво, тези, които са участвали миналия път да нямат право да се записват...
Просто може дебатите да са от повече хора, така или иначе няма да надхвърлим 20...
Интересното ще е, че всеки път ще се падаме с различни хора и ще се "борим" срещу различни хора.![]()
Аз съм против паралелните дебати. Всеки може да си изчака реда.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Защо да чакам и защо да се нареждам някъде, като мога да се запиша където пожелая, тъй като това е просто дискусия, а не игра за мед и бонбони?Първоначално написано от hardball
![]()
Дискусии се водят през цялото време, ако това е игра е по- забавно като се води така, иначе идеята бързо ще се изтърка и един дебат скоро няма да е по- различен от всяка една друга тема, в която се спори.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Това е идеята.Първоначално написано от hardball
Просто е по - структорирано.
![]()
Но това да го реши Мачока.
Team, няма ви никакви...Къде сте?
...
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Могат, всичко може...Първоначално написано от hardball
![]()