- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хай Клуб или Браво?
мии Хай клуб.Аз него го чета в автобуса,иначе не е кой знае какво,но бравото е още по-тъпо
Браво ..
Преди купувах Браво. В момента - никакви списания. Нямам пари за подобни глупости.
Преди около 2 години постоянно си купувах Хай клуб, но вече не ме вълнуват такива глупости.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
bravo
аз пък си харесвам повече Хай Клуб , повечето тийн него купуват , вкл. и аз .. има мноого интересни статии за любими певци , певици , и всякви други разни групи и тем подобни : ) , не мисля че 1 лв е нещо фатално .. има и супер яки плакатчета : )![]()
Хай Клуб![]()
нито едното
нямам пари за глупости, които като прочета, ще хвърля![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
BraVoO,JoY I CoSm0p0liTaNn![]()
Браво, но напоследък не го взимам повече ползвам нета за клюки![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Идвете ги купувам .. В повечето случаи което от двете има него взимам![]()
не мога да избера и двете са супер яки даже неска си взех хай клуба![]()
camp rock is the best
Две ръце и два крака за БРАВО!!!![]()
Нищо вече, щот само за Twilight и Harry Potter пишат статии. Излишни кинти не ми се дават. "Intro" и "Elle" кефат иначе, и други май имаше, ма не помним![]()
Браво се напълни само с комерси и стана досадно...само "Здрач", "Хари Потър", Лайди Гага и т.н. ... поне преди имаше повече за рока, а сега...
А Хай-Клуб е простотия за убиване на времетоИ то преди ставаше ама какво да се прави...ей на къде отива светът
![]()