.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

"Пленяващи очи" и "Обичам те "

Пленяващи очи

Едни очи не мога да забравя,едни очи ме карат да не спя.
    Те плениха сърцето ми,тези очи са като звезди.
    Сърцето мое ти дарих и огряме слънчевата светлина на любовта.
    Тези зелени очи ме плениха,те искараха ме от пепелта.
    Обичам те завинаги,ще те обичам до смърта

ОБИЧАМ ТЕ !

Обичам да ме галиш,обичам да ме целуваш.
    Обичам всичко в теб,защото знам,че ти си точно за мен.
    Обичам те ще ти кажа,обичам те с цялото си сърце.
    Искам с теб докрай да бъда и да те обичам
    както само аз мога.Страстта в мен кипи и ме изгаря.
    С всеки изминал ден те желая,привличаме това,че зная,
    че винаги ще те обичам.
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Сори,не ми харесаха.

прекалено натруфени някакви.. не ми харесват
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Непостоянно
    Между любов и страст има разлика, колкото и тясно да са свързани двете. И абсолютно винаги адски ме дразни, когато в любовни стихотворения се намесват и двете. xD А страста за неразбралите не може да се бутне в редчето под това за любовта. Първото може да го има и без второто, и няма лошо в това, но не и при стихотворенията.
    .!.

еми кво да се прави новачка съм в това
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Сори,обаче не можах да не се засмея.

Много са тъпички. Поне рима да имаше, пък то само си си изреждала някакви банални мисли.

браво,че си се захванала с писане,продължи да га правиш,но тези двете ми звучат,като извадени от лексикон на третокласник

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от smal_girl
    еми кво да се прави новачка съм в това
    в мисленето ли
    .!.

Вие пък сте много жестоки и тъпи, честно.

Не съм й чела изобщо нещата, щото ме мързи, ама като ви видях коментарите и щях да се изповръщам.
    Не вярвам вашето 1во произведение да е било някакво уникално.

Аз си признавам примерно, че моите сега като си ги погледна ми е също толкова смешно, колкото ми е смешно като чета (почти) всичките други неща постнати тук. Съмнявам се да сте били непосредствени и уникални в 1вите си творби. Така че, да, новачка е, бъдете по-толерантни.

Да ти писне от тъпа злоба. Не издържала да не се изхили. Ми издържи следващия път. Аман. В своите ли очи растете?

Сега предварително мерси на хората, дето ще тръгнат да ме опровергават, знам кои са, дори знам с какъв сакразъм ще ме посрещнат: )

Едит: Прочетох ги, но дори не са толкова фрапантни, просто поредното излияние. Не са изобщо толкова зле и омггей, колкото ги изкарвате. Просто са неоригинални, пускат се такива едва ли не ежедневно в този раздел. Не ми харесват,не са за стихосбирка, но пък стават да ги признаеш на въпросния човек.
    За подобни неща си мисля че не са произведения, а са обяснения. Но какво толкова? Love rules.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Вие пък сте много жестоки и тъпи, честно.

Не съм й чела изобщо нещата, щото ме мързи, ама като ви видях коментарите и щях да се изповръщам.
    Не вярвам вашето 1во произведение да е било някакво уникално.

Аз си признавам примерно, че моите сега като си ги погледна ми е също толкова смешно, колкото ми е смешно като чета (почти) всичките други неща постнати тук. Съмнявам се да сте били непосредствени и уникални в 1вите си творби. Така че, да, новачка е, бъдете по-толерантни.

Да ти писне от тъпа злоба. Не издържала да не се изхили. Ми издържи следващия път. Аман. В своите ли очи растете?

Сега предварително мерси на хората, дето ще тръгнат да ме опровергават, знам кои са, дори знам с какъв сакразъм ще ме посрещнат: )

Едит: Прочетох ги, но дори не са толкова фрапантни, просто поредното излияние. Не са изобщо толкова зле и омггей, колкото ги изкарвате. Просто са неоригинални, пускат се такива едва ли не ежедневно в този раздел. Не ми харесват,не са за стихосбирка, но пък стават да ги признаеш на въпросния човек.
    За подобни неща си мисля че не са произведения, а са обяснения. Но какво толкова? Love rules.
    Жено, мери си езика .. да го не дупча с винтовера
    :Д:Д

Стихчетата съкс хард ... не струват... ужасни са. .. защо винаги трябва да опонираш ... а не да изкажеш ненужното си мнение и да натиснеш големия червен хикс в ъгъла ...

пс: чакаме сциона да се намеси :Д летс ръмбле :Д

Ти сериозно се филмирал с моите мнения в тоя раздел, както и явно имаш погрешното разбиране че аз и сцион сме някаква комбина срещу вас.

Не винаги трябва да опонирам, тва пък откъде го измисли? Просто тук виждам че се прекалява със злобните коментари, определено не са на място. (;
    Има доста по-противни нещ в тоя раздел които отнасят само "Не ми харесва/Не", а тук направо разпънаха авторката. На мен ми се видя грозно и реагирах. Теб когато нещо не те кефи му давай хикса, аз пък няма да го правя и не виждам как някой може да ми забрани. И без това не съм кой знае колко активна в тоя раздел, какво по дяволите ти пречи?

ПП. Сбъркал си, ако мислиш че само опонирам. Нямам точно определена роля, реагирам както си искам. В случая чак се ужасих. Избиват го на лична злоба... мда, ясно ми е, че във форумът всеки си излива лайната, но аз не съм съгласна с това (;
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мисля, че можеш да пишеш текстове за поп- фолк песни.

Другото е с времето да ти се развие стилът на писане.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Ти сериозно се филмирал с моите мнения в тоя раздел, както и явно имаш погрешното разбиране че аз и сцион сме някаква комбина срещу вас.

Не винаги трябва да опонирам, тва пък откъде го измисли? Просто тук виждам че се прекалява със злобните коментари, определено не са на място. (;
    Има доста по-противни нещ в тоя раздел които отнасят само "Не ми харесва/Не", а тук направо разпънаха авторката. На мен ми се видя грозно и реагирах. Теб когато нещо не те кефи му давай хикса, аз пък няма да го правя и не виждам как някой може да ми забрани. И без това не съм кой знае колко активна в тоя раздел, какво по дяволите ти пречи?

ПП. Сбъркал си, ако мислиш че само опонирам. Нямам точно определена роля, реагирам както си искам. В случая чак се ужасих. Избиват го на лична злоба... мда, ясно ми е, че във форумът всеки си излива лайната, но аз не съм съгласна с това (;
    Дълго ми е да чета, ама прочетох малко от предния пост.
    Айде признай си, че не струват и "всичко точно".
    Писането не е за всеки. Има една думичка "дарба", която играе голяма роля. Въпреки че аз до 8ми клас бях литературен инвалид от страна на есета, съчинения и т.н, но сега съм доста добре. Иначе поезията ми е вървяла винаги, sooo...дарба.

ПП. Първото ми стихче е от 5 годишна, тъкмо се бях научила да пиша. Мама реши, че съм го преписала от някъде. Никой не ми вярваше за него

На мен пък ми хареса първото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си