ами нормално е да се потиш.гледай сега каква е жега навън 40 градуса,и аз се потя да се и някой неща дори в гащите ми:Д
да не се потиш това значи болест,която е много опасна,помня един съсед умря оттова
колко повече пот,толкова повече организма ти се пречиства с токсините,обаче лошото е че като много се потиш,потта полепва по тялото и запушва порите които кожата ти претърпява много процеси като дишане отделяне и др. и като се потиш трябва малко повече да се къпеш за седмицата.а колкото до спорта той е много полезен спомага за развитието и много други,повечето хора се питат защо са ниски?еми хора спрете цигарите и алкохола и почнете да спортувате(на мен сямо съседите ми се карат че троша джамове с топката)
а за потенето има едни неща от орифлейм(маика ми е дистрибутор)и ми носи едини за 4 лева,едни малки такива където се отварят и са с колелцета и се мажеш по мишницата и после ти остава едно като брашно.и няма потене после.ама аз не ги използвам,защото човек е най-хубав естествен,нали така?
ами предствете си тея хора то17 18 век,тогава нямало такива технологии за потене и такива па какво по живели са си
и ся една шега защо е толкова топло,еми просто е глобално затопляне.ходи да направиш така да спрат всички фабрики заводи,коли,мотори и др. и тогава няма да имаш проблем с потенето ще е прохладно
айде успех