- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде мислите да прекарате месец август ?
От 4 до 14 на моренце на Слънчев бряг![]()
Ми на 7-ми заминавам на моренце на Приморско за 1 седмица :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
отделно с компания за 2-3 дни. Аз не мога да седа 10 дни на едно ямсто, да не говоря за негативното ми отношение към Кранево и към цялото ни море като цяло... просто трябва да се пътува.Първоначално написано от Bianca
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Във Варнаааааи после на палатка няколко дни
![]()
имам възможност в Прага, но с малко късмет може да се метна при 1 авер в Търговище
ще го прекарам на моретоо![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Първоначално написано от global
На 29-ти няма да съм в София.![]()
Аз ще съм Пловдив основно,4-5 дена в София и 1 във Варна.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
От 5 до 25 на лагер, малко на морето и малко на планината. После в Пловдив и септември евентуално пак на море![]()
началото на месеца имам състезание
след това на гости в обзор
и 10 дена в Белгия
фантастично!![]()
В София ще си бъда, сигурно ще бъде най-хубавият Август до сега.![]()
![]()
в тийн проблем
Монтреал...и във Ванкувар ми се ходеше ама май ще се размине
![]()
нямам идея![]()
![]()
![]()
От 1 до 12 съм на екскурзия Италия-Франция-Германия и края на месеца съм на хижа Мечит![]()
Вкъщи (което се пада и на морето) , смятам да ходя на плаж да понасъбера малко тен , да поработвам - да понасъбера някой лев , да излизам отвреме-навреме , а може би септември ще отида някъде на почивка на планина или на гости на приятели , и въобще планирам да си изкарам едно повече от добро лято
![]()
Август месец на море - това никога повече няма да го повторя!
Иначе аз вече ходих на моренце, опекох си дупето, сега остава само да си поддържам тена.
Август ще си бъда в нас, от време на време ще излизам, колкото и да не ми е приятно в тея жеги, ще ходя на някой и друг басейн, за седмица-две в София, на всичкото отгоре, през август имам и рожден ден..![]()