- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма със вкус на ананас
Първоначално написано от KiSsMyAsS
+
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Уникални сте![]()
![]()
![]()
Приятелката ти е филмарка, а на теб ако ти е толкова интересни иди и опитай![]()
а с вкус на паржола може ли?![]()
![]()
![]()
![]()
[/img]
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
хммм имаше някакъв мит за спермата и ананаса, но не знам дали е вярно
ананасат не прави спермата с вкъс на ананас...просто я прави по качествена...факт е че са от значение хубавите храни за по добрата сперма
незнам дали сте обръщали внимание ,но когато пиете антибиотици и лекарства например...цветът на спермата се променя ...предполагам и вкусовите и качества![]()
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
хахахахаха![]()
само момичетата да внимават като гълтат овкусена сперма да няма изкуствени подсладители,да неса натровят![]()
тва па е най-тъпата тема правена някога... колко глупости изписахте не е истина...
Ебаси а стига ве...сигурно има и сперма с вкус на шопска салата...
Аз цял ден пих антифриз и накрая на жената не и студено през зимата вече
аахаххахахаахахахахПървоначално написано от spanki
![]()
=D>
Браво браво... аз пък цял ден пих бензин и ся кат й напълня резервоара направо пали задните гуми![]()
Oh, NOEESSSSSS!Първоначално написано от TROGDOR
![]()
Незнам, аз предлагам да си отворим фирма и ще продаваме подсладители за сперма?![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Остава и важна да я направят тази тема и да видиме докога ще втаса...![]()
На шоколад има ли!?
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
.. яко ..![]()
![]()
![]()
![]()
вкусът на спермата се определя от това с какво се храни вашият партньор и наистина храната напитките,че дори и лекарствата влияят върху вкуса на спермата![]()
Чел съм, че ананасът и банатъ повишават количеството семенна течност и може да я направят по-сладка, макар че не ми е ясно как точно става.
Първоначално написано от Ufff
![]()
абе ананас ... в бобеца е истината - да се напука с фасул и ще видиш как ананаса ще избледнее пред негово величество фасулков :P
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
Хахаха, колко забавно. Ама и колко неинформирани хора има и приемат всичко буквално. Много ясно, че спермата не приема вкуса на храната, но различните храни имат различно влияние върху вкусовите й качества.![]()
И специално за всички, които приемат буквално нещата и се забавляват от досега написаните ебавки -> Тук за вредителите на хубавия вкус и после тук за подслаждане =)![]()
С приятеля ми сме пробвали като пие сок ананас после му става сладък течния аналгин![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
И от спермата му ти пада температурата и спира да те боли глава ли?Първоначално написано от pam1
![]()