- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ..........
..............
Късно си се сетила,моме.Карай я на фотосинтеза,ако те устройват няколко припадъка-давай.![]()
Ще отслабнеш,но НЕ ГЛАДУВАЙ.Яж си,но без да прекаляваш и без да ядеш тестени неща и сладки.Сутрен и вечер можеш да бягаш или да караш колело,а вкъщи да си правиш упражненията.
В този сайт ще намериш доста упражнения и диети.
http://fitnes-jeni.tialoto.bg/
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
1.Кренвиршите НЕ стават за диета
2.Вечер се яде най-лека храна!
3.Една приятелка е на диета с диняЦял ден като огладнее яде диня,а на обед си хапва по 1 пилешка пържола и малка Шопска салата.Пие по 2-3 литра вода и за сега не спортува
Днес й е 4-я ден и е смъкнала малко над 2 килограма
Ако искаш я пробвай,защото освен,че е много лека,ти прочиства организма
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
Егати, за първи път чувам диета с шопска салата! Ако може и една ракийка и килограмите ще й се виждат двойно в кантара. :Д
А иначе по темата ... чудя се как за 10 дни ще се свалят 5кг, много ми се виждат. Най-добре е консултация със специалист, иначе не си е работа!![]()
ако за 10 дена не спираш да правиш упражнения може да се стегнеш колкото ти трябва..
от тая диня после 3 ходения до WC-то всяка вечерПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Ти не си ли чувала за йо-йо ефект?! Дори и да отслабнеш 5 кг (в което силно се съмнявам) след това ще качиш поне 2-3 кг повече
П.П. Опааа сори... сега прочетох, че знаешИ пак ти казвам- недей да се опитваш...
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Бреййй и от кое ще качи килограми?!От краставиците и доматите ли?!УаууууПървоначално написано от lovef00l
![]()
![]()
![]()
![]()
По междодругото и аз го знам това с динята като начин за прочистване на организма,но само събота и неделя примерно. Иначе както ти казаха преди мен с опражнения за 10-на дни може да стане нещо.И не гладувай яж по 3 пъти на ден разбирасе в омерени количества. Успех![]()
значи мисля дневното ми меню да бъде нещо такова:
закуска: някакъв плод (ябълка например или диня)
обяд: шопска салата
вечеря:диня
и ще гледам да спортувам малко повечко![]()
ох надявам се да има някъв ефект![]()
абе ами ако го карам цял ден само на динядали ще е добре :S много искам да отслабна щото след 10 дни тръгвам на море
иначе мерси на всички
![]()
![]()
![]()
![]()
Прегрледай диетата на д-р Дюкан ама при нея се свалят повечко кг...
Иначе аз вече 5-ти ден ям само пилешко месо, диня и обезмаслено кисело мляко - до мемента съм свалила малко над 2 кг.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
диетата наистина има ефект , но не е полезна особенно за дете / тийн .Не се приемат никакви мазнини, а организма има нужда от тях . Отделно трябва да приемаш и витамини когато ядеш само протеини защото и тях не си надавяш като не ядеш пловоде и зеленчуци...възможно е да имаш проблеми със сърцето така че от тази диета се сваля но можеш да си докараш много проблеми... мини на по лека храна супички , плодове зеленчуци , 1 филийка пълнозърнест хляб , пилешко месо (1-2 пържолки на ден), хапвай по 4-5 пъти на ден по малко , повече вода , и гледай да не ядеш много на вечеряПървоначално написано от GossipGirl89
Японско чудо
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ОМГ..Мисля че баба ти тте лъже защото не иска да си на диета. Такива са бабите.Аз като отида секи път чувам : ауу отслабнала си да не си болна.Я да ти направя бухти/палачинки/мекичкиПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
А иначе е възможно де
Кой пък е казал,че трябва да яде САМО диня?!Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()