- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са вашите цели в живота?
До 5 години да съм император на планетата, а до 10 Господар на Вселената.
Ще следвам философията на Сталин за хората и проблемите.
Еми, че ти "нищо не искаш"!Първоначално написано от LunaTriCk
П.С. - Ако един ден си реализираш целта, ми обещай че ще ме назначиш за първи помощник (заместник) "Господар на Вселената"!!!![]()
не знам дали си достоен за тази титла. пък и аз мисля да е диктаторски режимподгласници не ща, мога и сам
Вече ти обясних всичко както би селдвало да е това , че постояно ме апострофираш е само плот на твоето отрицание.И един съвет не подценяваи креативноста на един тинейджър.Първоначално написано от Battlescarred
Целта ми е да завърша английска филология в СУ и после да отида да живея в Англия
съчувствам тиПървоначално написано от Lorane
![]()
вила на св.константин и елена и s65 amg
Говнааааааааааа
Да стигна поне чин полковник, и да си изградя име на добър военен, да видя момчетата ми да се върнат от международно учение с най-висок резултат.
да преуспея със собствени сили и да докжа на всички които са се съмнявали,че това ще стане
сега видях отговора тиПървоначално написано от Battlescarred
![]()
за образованието.. когато успея да вляза в университета, в който желая, ме чакат около 8 години университетски живот + трупане на знания в областта доживот
и все пак искам един ден, когато дойде време да си замина оттук, да си кажа "Живота ми беше перфектен"![]()
Постигнала съм много от нещата, за които съм си мечтала. Винаги съм постигала целите си сама без чужда помощ и се надявам, че и занапред ще е така. Имам си къща, пари, работя на много места, които са доста добре платени. Имам човек до себе си, приятели (част, от които много добри и знам, че мога винаги да разчитам на тях), разбирам се с родителите си отлично. В бъдеще искам да уча визуални изкуства в Прага. Да се доразвия в сверата на графичния дизайн и програмирането, да усъвършенствам уменията си по рисуване и фотография. Искам да посетя Китай и Япония, понеже от дълги години изучавам историята им, културата, легендите, езиците както и техните диалекти, бойните изкуства и тн. Други мой цели са да доусъвършенствам следните езици, понеже не ги владея токова добре, колкото някой други: чешки, фински, български, естонски и мандарин. За сега не съм сигурна къде искам да живея, но избора ми е м/у "София, България" и "Окаяма, Япония" България, понеже я чувствам като мой дом, макар и да не съм българка, а Япония, понеже съм посветила голяма част от живота си на нея.
Скромен живот.. нищо повече. Съпруга която дели моето сърце изпълнено с любов..
Да завърша успешно висше-то , да си намеря хубава работа , да се омъжа , да имам деца.. всички да са живи , здрави и щастливи..![]()
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
Да спестя паари за апартамент или къща, да си намеря жена и т.н
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
.....
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
целта ми е да изуча да стана адвокат .. да създам семейство ала бала![]()
От рано се целя нависоко. Искам да създам семейство, да имам сигурна и добре платена работа, да си живея спокоен живот и децата ми да растът свободни и щастливи.
Иначе имам желание да пътувам и да видя колкото се може повече от този свят и от живота като цяло. И като завършек да имам достатъчно ум в главата за да мога да си направя равносметка на всичко и да си извадя правилните изводи.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
С една дума - огромни.
Първо като за начало искам да влза в някое от училищата в Ivy League, по възможност Yale или Harvard и да завърша Докторантура по Бизнес и Корпоративно Право и след това Докторантура/Магистратура по Бизнес Администрация. Искам да се установя в Америка, където 100/100 отивам след 3 години, просто, защото не уча в българско училище, не уча български и нямам съответната нашенска диплома. Искам да си направя мой собствен бизнес и да вляза на пазара с акциите. Другото, което много ме влече е да вляза в политиката и дипломатическите отношения, но това на някакъв по-късен етап...За семейство не знам кога ще остане време, защото аз съм си кариерист (виждам го отсега), амбициите и успехите ме бутат напред и радват, дават смисъла на живота ми. Естествено, че искам да имам деца, но не го виждам преди да стана на 45-50 години. До тогава се надявам, че ще съм успял да ги подсигуря тях и тяхното бъдеще, да знам, че, ако някое от тях се разболее, ще мога да му дам най-доброто, няма да се чудим какво да ядем утре и ще имат подсигурено образование и начален старт в живота. Чак тогава ще помисля за деца и семейство. Единственото, откоето се притеснявам е, че в преследването на успеха, може да изпусна момента...![]()
Не мога да предвидя с какво ще се занимавам в бъдеще или какво ще ми се случи, но целта ми е да си създам име. Искам да си изградя такъв авторитет, че всеки, който ме познава (че дори и тези, които не ме) да ме уважават и да знаят, че съм сериозен и отговорен човек. Да купонясват и да се плющят с когото искат, но като опре до сериозната работа, тогава да ми се обадят. Това е.
Da u4a , da zavar6a xxxxx ... drun drun drun . Glyposti![]()
![]()
Da stana Dj ili Degustaror na alkohol nekade bez zn kade ne e nevazmojno no e trydno no kakto se kazva .. Jelanie si4ko e vapros na jelanie![]()
[/b]
Jivota e edna dobre zamotana lainqna suvkupnost ot kurvi , pederasi i hora kato nas . I loshoto e che ne se vijda varqnt za opraviq ..
Здравейтее !!!![]()
Целите в живота ми ли ... 1во да си изживея живота хубаво все пак казват човек има само 1 живот ... да се изуча,хубава кариера после семейство,ноо като че ли тези неща ми се струват мнооого далеч на светлинни години ... все пак съм само на 16![]()
Ама за сега искам само и единствено всичко да е добре и се надявам да постигна тези мои целие пожелавам и на всички други същото
![]()
чистичко, добро, красиво, искрено.
i da iska6 ne moje si kato nas
Колкото и банлно да звучи мисля че поне 90% искат точно това(и аз съм от тях)Първоначално написано от Wrathchild
Аз лично искам да си заварша правото (дет захванах) и не просто да стана адвокатка, а да се издигам в йерархията и успоредно с това да намеря човекът, с който да изградим едно стабилно и предимно щастливо семейство с едно-две дечица, за който да имам време![]()