- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Как бихте реагирали?
тва че е селенс е тъпа е тъпа
ма защо подяволите трябва да спамите темата...
то верно е неква тъпа
като тъпа я е направила
ма пак...
Аз не виждам защо обиждате момичето...
Едит: Славето89 не ти следя мненията, ако това си мислиш
А аз не виждам защо трябва да се пускат малоумни теми извън кофата. Тя пренесе кофаджийския манталитет по разделите,тъй като спря да пише в кофата. Това ме дразни. Заради това я нападам.Първоначално написано от YakUZa777
За мненията и следенето ще си замълча... все пак щом го отричаш след всеки мой пост,има нещо,не мислиш ли ?![]()
Защо да е безсмислена темата ? Вие буквално почнахте с тъпа и т.н.. И аз спрях да пиша само в кофата и раздела за пълнолетни, преди 3-4 дена, защото просто в кофата, се напълни с прекалено идиотски теми от типа мен харесвате ли ме ...Първоначално написано от slaveto1989
Просто така ти засякох мнението.
Темата за мен,пак повтарям е абсолютно лишена от смисъл. Тук не трябва да пишат 16 годишни неосъзнати .....пуберки ,а по-зрели потребителки. И ако пренебрегнем това което казах,нека поне темите които пускат да не са глупави...Кой нормален родител би толерирал пушенето на детето си.Първоначално написано от YakUZa777
А мнението ми за потребителката и това,че съм я нарекла тъпа,повярвай ми,не се гради само на тая тема.
Няма нищо лошо да се махнеш от кофата,понякога и аз го правя.![]()
За следенето-да приемем,че съм грешала...
Лека сутрин ти желая.![]()
Темата е как бихте реагирали а не толкова одобрявате ли,то едва ли някой би одобрил де но аз и такави хора съм виждала,не такива които се примиряват а такива които им казват че нямало лошо в това да се пуши и,че щом всички го правят и те да го правят,нямало лошо.но какво ли се обеснявам,като не ти харесва темата не пиши просто а относно защо не пиша в кофата си е мой личен избор.
![]()
selens, осъзнаваш ли, че в 5 реда каза нещо, което можеше да кажеш с 5 думи?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Написала съм го в 9 часа сутринта,ти кво очаквашПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Славето89, някой могат да забременеят и на 16-17 имаме ги такива тука, мислиш ли, че форума е пълен с млади майки ...
Както и да е и аз ти желая лек ден.
Явно тука гледните ни точки се разминават кардинално....Както и да е. Мен ме дразни,че половината от постовете ти се състоят в плюсчета и емотки. За мене това не е изказване на позиция. Многократно съм го повтаряла. Ако имаш да кажеш нещо-пишеш го. Ако не -подминаваш темата. Просто е .Първоначално написано от selens
![]()
Отново ще се намеся, за 1337 път в твой спор, но просто не приемам някой да твърди едно за някой, а той да е кажи речи същия... И ти имаш страшно много мнения от типа "дума + емотинка"...
говорим за мнения САМО с емотиконки или с плюсчета,не говорим за написано нещоПървоначално написано от YakUZa777
Съжалявам,че не си ме разбрал.
Каза адвокатката на дупнищката интелектуалка...cheers.Първоначално написано от slaveto1989
Много жалки сте и 2те...доказхте го многократно.
но какво да искам от човек, който пише средно по 260 мнения на ден и цикли 24/7 в тоя форум...за да се заяжда наляво и надясно...
а защо продължава да го прави само тя си знае?
може би адвокатката й не е достатъчно умна, за да й каже, че е удачно да престане да пише абсолютно малоумни постове.
ако не е спам, ще е жлъчен (едит: менструален) коментар за някой юзър.![]()
по темата: гласувах "нещо друго"![]()
ти в позицията на каква се изказваш?Първоначално написано от slaveto1989
20-годишна без личен живот, ходеща по гъза на друга още по-елементарна и злобна.
Знам, че не е лесно да се живее живот изпълнен с омраза и мензис, но какво са ви виновни другите?![]()
Някой по-добре да заключи темата или да махне спама,че е достатъчно осрата вече![]()
Първоначално написано от selens
![]()
![]()
![]()
Еми:
По темата: Не знам защо го направихте такъв проблем.. Просто казах на авторката, че е изключително неадекватно (да не използвам друга дума) да твърди, че един родител би ОДОБРИЛ това, че детето му пие и/или пуши.. Вместо да се замислите над думите ми и да вникнете в проблема вие продължавате да се разправяте..Първоначално написано от Nakadah
Аз пък ти казвам че не ми пука за ТВОЕТО МНЕНИЕ КАТО НЕ ТИ Е ХАРЕСАЛА ТЕМАТА НЕ ПИШИ БЕ,ОМГПървоначално написано от ItalianMafia
но както и да е,темата не става вече и е по-добре някой да я заключи или за махне спама.
И Лина разбрах те какво искаш да кажеш отдавна(въпроса ми е зададен малко неправилно,въпреки че аз съм виждала родител който подкрепя детето си че пуши и не примирява а подкрепя колкото и нелепо да звучи и такива хора има и затова аз направих темата) вече може да спреш СПАМА,и да лишиш темата от твои бъдещи мнения.
Приятен ден![]()
Тва за личния живот се изтърка,дай нещо друго. И все пак не аз си измислих гадже за да запълня празнотата от липсващ такъв.Първоначално написано от psychopath
Не мисля да коментирам все по-гнусните ти обиди по адрес на двете ни. Пропадаш... да обиждаш във форум хора,казващи ти истината в очите,е меко казано глупаво...
Щом си големия пич-подмини ни,нали по твойте думи сме прости.
И все пак не ние се месим в твойте спорове и в твойте теми при всеки удобен момент.
Нямам намерение да си чешам езиците с тебе...
Банален си.
![]()
Чешете си нещо друго...
повече няма да спамя, то бива да си малоумен, ама вие сте някакви патологични случаи.
ВялоПървоначално написано от psychopath
![]()
"Пропадаш... да обиждаш във форум хора,казващи ти истината в очите,е меко казано глупаво... "
Ква истина,като дори не го познаваш![]()
![]()
познавам форумния му ликПървоначално написано от selens
![]()
Зависи на колко е и какво му е пиянството. Ако е започнал/а да пуши няма как да я спра. Ще се крие и пак ще го прави.
Не мисля че с наказания и бой ще се оправят нещата. Не искам скоро да ставам мама .. когато му дойде времето ще помисля.
Бих се консултирала с психолог ... колкото и да е смешно за някои.Мисля ,че той би се спрвил по-добре от точилаката (примерно)![]()
насилието не е решение .. бих обяснила че това което прави не е най добро но натам да се оправя само .. в 1 момент ще разбере че това което прави не е добро .. макар че вече може и да е късно ...
Ще си поговоря с детето ...щото и да го потрошато пак няма да се спре. Мисля да му обясня още от малко че тези неща са вредни...
Ако е момиче и ми се прибере пияна ще съм раздвоена дали да не я запукам още от вратата или да я оставя да се наспи и на сутринта да проведа един дълъг разговор с нея. Все пак за момче е по приемливо да пие и пуши.![]()