.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

За бургазлии

Значи никога не съм ходил в Бургас, но сигурно там ще ме приемат, та да питам готин ли е града, как са цените на квартирите и изобщо по магазините, намира ли се лесно работа, абе изобщо кво е чуството да живееш в Бургас
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    не живее в бс ама има някви часове в които въздуха им е доста по отровен от нормалното цените зависи ако магазина е в центъра не са евтини има шано магазинчета и най якия китайски е по богориди като тръгнеш втората в ляво ако тръгнеш от чесовника на горе ако ли пак тръгнеш от морската надоло съответно се пада предпоследнат в дясно ама трябва да ядеш в ресторанта иначе не е хубаво :Д плажовет им са лекоо кофти нощния живот ако си чалга хоусер 6ти е кеф най вероятно ако ли пък не трудно човек
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Ако не си живял винаги там-ще ти хареса.Центърът е добре,морската е уютна и приятна...Магазини няма много,в сравнение с другите градове.Клубове,дискотеки и т.н. също не са много в изобилие,но не е като съвсем да няма. Плажната ивица е супер яка,обаче хич не е поддържана както трябва...И така.Общо взето спокоен градец.

Голям фен

Re: За бургазлии

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Значи никога не съм ходил в Бургас, но сигурно там ще ме приемат, та да питам готин ли е града, как са цените на квартирите и изобщо по магазините, намира ли се лесно работа, абе изобщо кво е чуството да живееш в Бургас
    В кой мизерен университет в града ще те приемат.. говори лошо за теб, нищо ти си знаеш. Цените на квартирите паднаха доста за 300 - 350 лв. може да си намериш обзаведен двустаен апартамент в центъра! Работа се намира доста трудно, дори и да имаш образование.. за пример ще ти дам студентка съм и всеки като чуе, че имам лекции и ме изпраща по живо по здраво.., кафетата в центъра са скъпички. Към 3 лв. е едно кафе, една бира е към 2.5-3 лв. /завиви от бирата, иначе на капаните е доста по евтино/. Не знам каква музика слушаш, в града има само една хаус-чалга дискотека, всичко друго е чалга, нощен живот има само в събота.. Ако си свикнал на всичко това лесно ти е да живееш тук, но ако не си ... горкият ти

Заповядай http://b0urgas.hit.bg/ Тук има доста истина

тъй като ще прекарам там 2 седмици, някой ще ми каже ли дали се спазва вечерния час? ))

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    май май се спазва по кафетата вечер няма непълнолетни ама на центъра ся в кварталните кафета не знам
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Мм не се спазва
    йей, щото в сливен примерно в 11:00 трябва да си си у вас и не пускат по дискотеките под 18

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от klmnopr
    Ако не си живял винаги там-ще ти хареса.
    Всеки ми го казва

Мерси на всички за отговорите
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Ето ти един сайт да се образоваш за града .

http://bourgas.tk/
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си