- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Масова скука това лято ..
Бях са притеснила, че само аз лапам мухите, ама като гледам колко им е скучно на всички... важното е и на Вуте да му е злеУжасно тъпанарско лято! Искам даскалооо ;(
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Ми не, не ми е скучно.
ПП Вие, които сте захленчили, какво толкова очаквате? Да дойде някой принц от приказките да ви измисли забавления, днес в Лас Вегас, утре на луната. Слезте на земята и се научете да цените това, което имате.![]()
Don't worry, be happy!
Аз имам с кого да изляза,но просто приятелите ми ги мързи да дишат.
именно...кфи са тея хора да ги е мързи да излизат направо..не не selens давай идеи какво можем да правим ние с приятели като нашите
![]()
На мен ми скучно, защото навън е прекалено горещо през деня и не искам никъде да ходя, а пък и приятелките заминаха...![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
такава тъпотия никога не е била.
въобще тая година засега (почти) нищо хубаво не ми се е случило.
Значи не съм само азМиналото лято не го усетих кога мина, а това не знам просто защо е тооолкова скучно
Е има си и яките моменти, ту е супер купон, ту се чудя как може да е тооолкоз зле...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аз съм пълна с идеи ама то такива мързели .. викам им:Първоначално написано от kiss_me_babyy
Аз - аре някъде на питник надвечер,ще си земем бира и ще идем някъде на чист въздух
Те - ти луда ли си,ами докато стигнем![]()
Аз - аре на диско
Те - пълно е с лапета няма,какво да правим
Аз - аре на басейн
Те - Тъпо е
Аз - аре да се съберем да идем на море ще се съберем 20-30 човека
Те - ами то лятото свърши![]()
Е винаги има такива,които искат и предлагат и те идеи но повечето ги мързи и съучениците ми и компанията ми,даже познатите ми ги мързи.![]()
+1Първоначално написано от guinessgirl
![]()
в начолото си мислех ,че някой ме е прокълнал да умра от скука това лято![]()
![]()
Лятото е такова, каквото сам си го направиш. На мен не ми е скучно, излизане с приятели, филми, музика, филми. По - скоро ми е малко смръчено, защото очаквах да е най - якото досега, а мечтите ми бяха съсипани, провалиха ми се плановете.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
И аз такам, но стискам/йте палци да се промениПървоначално написано от rusoto_baby_f
![]()
Абе намирам си какво да правя, колкото да си запълня деня и понякога привечер излизам да играя волейбол....Сега ще гледам по-често да ходя на село, там са приятелите и купони ще има яко (надявам се).
Дано поне на един басейн успея да отида, че то се е видяло че не море няма да се ходи....
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Аз съм пълна с идеи ама то такива мързели .. викам им:
Аз - аре някъде на питник надвечер,ще си земем бира и ще идем някъде на чист въздух
Те - ти луда ли си,ами докато стигнем![]()
Аз - аре на диско
Те - пълно е с лапета няма,какво да правим
Аз - аре на басейн
Те - Тъпо е
Аз - аре да се съберем да идем на море ще се съберем 20-30 човека
Те - ами то лятото свърши![]()
Е винаги има такива,които искат и предлагат и те идеи но повечето ги мързи и съучениците ми и компанията ми,даже познатите ми ги мързи.то направо скука всеки ден ии то с такива мързели около нас още повече... тц тц
амии да точно най много накрая с тебе двечките да идеме на море![]()
![]()
НИКОГА не ми е било по-тъпо . Ужасно лято и забелязвам,че целият град е така.Няма хора по улиците абе ужас![]()
Финансовата криза си оказва думата.. всеки се е свил и гледа само как да изкара месеца. как очаквате да се радват хората на мизерния живот който водим. също и на нас ни се отразява защото на никой не му се излиза всеки гледа да харчи по малко и т.н. абе.. схванахте ми мисълта![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
не,на мен си ми е добре-всеки ден има кво да правя и не мога да се оплача от скука![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Скука... Тъкмо се чудех на кого да се оплача и гледам тая тема.
Гадно. Приятелиет ми почнаха работа и работят оп 6 дена в седмицата. Събираме се общо взето веднъж-дваж в седмицата за по бира. Наистина тъпо. И са пълни несериозници. Кой замине на 30тата минута, че го викала майка, баща, гадже, леля, чичо, свако... Абе, нямам думи.![]()
Мене само нощем ми е скучно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
мда мн ми беше скучно наистина .. покрай тея изпити![]()
като ходих на плажец с приятели биваше
ся като съм в Шумен
епаа пукам са от кеф
не ми са ходи в Бургас
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Скучничко е тва лято, като го сравня с миналите![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()