.
Отговор в тема
Страница 2 от 33 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 824
    Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    А вместо бягане става ли бързото ходене, едно и също ли е?
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    На стадиона за бягане.
    Не е едно и също но пак е добра алтернатива))
    Running is my drug and I am overdosed ..

Всъщност ходенето е по-добрата алтернатива.
    Научно доказано е, че при бягането организмът се измаря доста по-бързо и праща сигнали до мозъка, че се нуждае от храна. И при бягане на организма му трябва повече енергия после.
    Една 3-часова разходка е идеална.

Град
    На стадиона за бягане.
    Можем да поспорим кое дава по-бърз ефект.
    Но при пълните хора за да не се контузят с бягане е наистина по-гот да се ходи))

Град
    чикаго
    DarkKisss,фенка съм ти честно!! имаш жестоко тяло(ти си го знаеш де) и имаш супер излъчване ии направо ти се възхищавам, че си успяла да постигнеш такива резултати .. айде стига съм се подмазвала

иначе и аз се опитвам да се храня и да спортувам по ..подобен начин ,само дето ме мързи понякога да тичам,пък и няма с кой....аа и немога да издържа да не хапна нещо сладко мамка муу,ОБАЧЕЕ като ти видях снимките и че има такъв резултат реших,да не съм такъв мързел ии се хващам в ръце ,ще работя по-упорито главно за стягането на корема и краката.

Град
    Okinawa
    Мен пък ме боли долу в ляво.. ужасно е.
    Не знам ако игнорирам болката дали ще свикна и по нататък няма да ме боли. Иначе умората не ми е проблем.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    На стадиона за бягане.
    Боли те защото не загряваш и започваш бързо да бягаш а трябва от бавно към бързо за да може да се вработиш. Боли те далака, той е резероар пълен с кръв и при неоходимост тази кръв да постъпе към мускулите например при бягане той рязко се изпразва и започва да боли и не може да прекарва толкова бързо кръв и да снабдява сърце и мускули за това те боли.. лека полека карай и ще стане))

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Боли те защото не загряваш и започваш бързо да бягаш а трябва от бавно към бързо за да може да се вработиш. Боли те далака, той е резероар пълен с кръв и при неоходимост тази кръв да постъпе към мускулите например при бягане той рязко се изпразва и започва да боли и не може да прекарва толкова бързо кръв и да снабдява сърце и мускули за това те боли.. лека полека карай и ще стане))
    защо си мисля , че решението на проблема е много по лесно просто трябва да си оправи дишането да е равномерно .И далака не е долу !

бягане на място ...върши ли работа за стягане на вътрешната част на бедрата,щото само там не ще да се стегне

мерси за отговора..........

Страхотна темичка , а от плуването стягат ли се мускулите и изобщо отслабва ли се?
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Цитирай Първоначално написано от Irenchety
    Страхотна темичка , а от плуването стягат ли се мускулите и изобщо отслабва ли се?
    плуването извайва цялото тяло ! Тренира всички групи мускули и от него много се отслабва .

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Ам аз искам да попитам авторката дали има снимки отпреди да тренира толкова усилено.Ако може да постне да видим разликата. :P Надявам се че не ставам нахална.Иии да попитам- сега пак ли се ограничаваш в храната или тва беше докат осе изваяш така?

Град
    На стадиона за бягане.
    БЕШЕ?
    Човече това не за 1-2-5 месеца, това става начин на живот то не може ей така равил си нещо и после го осираш и се отказваш ... За мен не е проблем да се ограничавам свикнах то вече втора година така си карам сериозен спорт, медали, национали, плочки дрън дрън ...

А относно снимката .. еми имам някоя друга но не баш от когато не съм тренирала, смисъл има но на другия комп ( с лаптоп съм) .. чек да ви постна за първи път когато видях че ми се образуват плочици ...

http://i32.tinypic.com/2dumjwo.jpg това са първите ми плочки, най-леко изразените.

http://i32.tinypic.com/dh4ub6.jpg това е най-новата снимка на моите плочки, тоест върховната форма така да се каже))

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    защо си мисля , че решението на проблема е много по лесно просто трябва да си оправи дишането да е равномерно .И далака не е долу !
    зависи колко долу говорим и престани да знеш много, като си нахакана дай нещо снимки резултати и може би ще се прислушам към съветите ти, а за сега нямам нужда

Цитирай Първоначално написано от djuki
    зависи колко долу говорим и престани да знеш много, като си нахакана дай нещо снимки резултати и може би ще се прислушам към съветите ти, а за сега нямам нужда
    ами някакси съм тренирала това което и ти и то доста дълго време , разликата е че аз се отказах преди да започна да приличам на теб . Плуването е страхотен спорт за подръжане на формата , но едно момиче да го тренира уселено е прекалено . Това което си написала в първия пост е вярно.
    Далака не е въобще долу , а е някак по средата на това няма как да му кажеш долу . Най - вероятно човека не диша както трябва и за това го боли.Снимки няма да давам, ето ти мерки 49 кг , 169см , 75-60-80

Град
    На стадиона за бягане.
    Мила, не тренирам плуване, тренирам петобой това са плуване, лека атлетика, спортна стрелба, фехтофка и конна езда. Определено не сме тренирали еднакви неща
    От плуване не се правят такива мускули. Плюс това правя и ОФП извънредно)))

Мила, не тренирам плуване, тренирам петобой това са плуване, лека атлетика, спортна стрелба, фехтофка и конна езда. Определено не сме тренирали еднакви неща
    От плуване не се правят такива мускули. Плюс това правя и ОФП извънредно)))
    ами от плуването не изглеждат доста по различни , все пак имам доста приятелки от отбора на ЦСКА . Каквито и тренировки да са ти си симпатично момиче , младо такива плочки не отиват нито на теб нито на някоя друга като теб .Поздравявам те за волята ти да се откажеш от много неща и да се занимаваш със спорт вместо да пиеш , пушиш и да се дрогираш . Но не е зле да помислиш и за това какво ще стане като спреш да тренираш !

Град
    На стадиона за бягане.
    Е добре, какво ще стане? Ще спаднат леко но аз ще ги поддържам плюс това аз не се бъхам с анаболи и средства за набавяне на мускули))) Както виждаш ръцете ми са кльощави без значение че ми трябват)) Само корема е плочкест а може би и малко краката понеже обожавам бягането, но ние бягаме на дълго и отиват повече към слабо отколкото към нацепено))

Град
    София
    Аз мисля, че изглеждаш чудесно. Относно корема, за който мн хора се хванаха, че не е женствен - амм на снимките си го стегнала нали? Както и да е, в темата с банските видях доста разплути кореми /при все че ги бяха и глътнали на макс/, страшна красота, турска работа малко.. Това е way better както се казва.

DarkKisss много хубава тема.И като я прочетох, все едно четях как се храня аз .Аз също спортувам и ходя и на фитнес.Храненето ми е точно като твоето, като рядко си позволявам нещо сладко/1-2 пъти месечно/
    И наистина, много хора си мислят, че трудно се живее по този режим на хранене, но не е така.Свиква се и това ти става ежедневното меню

Град
    На стадиона за бягане.
    Еми честно да ти кажа не съм го стегнала, защото аз като го стегна сякаш изглежда по-различно не знам нормален е .. То не като да си стегнеш бицепца, не знам как да го обясня както и да е, то като има има, като няма, ако искаш се насери от стягане файда няма))) Та както и да е и аз съм на мнението, че плочки е по-добре от висящи сланини. Плюс това разликата от плочки до висяща сланина е по-голяма, от колкото от нормален корем(без мазнина) до сланини... Абе вкарвам ебати логиката но все пак

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    DarkKisss много хубава тема.И като я прочетох, все едно четях как се храня аз .Аз също спортувам и ходя и на фитнес.Храненето ми е точно като твоето, като рядко си позволявам нещо сладко/1-2 пъти месечно/
    И наистина, много хора си мислят, че трудно се живее по този режим на хранене, но не е така.Свиква се и това ти става ежедневното меню
    аз дори не се нуждая от сладко освен при много силови тренировки и то защото ще припадна. А за нормално спортуващ не чак толкова усилено е напълно разбираемо и се свиква да се яде така и дори е по-добре))) Жестоко, че има хора които спазват такъв режим като мен на хранене))

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Поздравления за труда и за ефекта от него Хубаво тяло,да.. но на мен не ми харесва. Аз съм съгласна с djuki, че едно момиче трябва да е нежно и елегантно, а не с такъв груб корем. Аз също спортувам усилено, определено по-малко от теб и съм успяла да запазя женското и нежното в себе си. Също имам плочки на корема, краката ми са супер, но пак ще подчертая не така грубо изразени...
    Уважавам всичкия труд, които полагаш да постигнеш това, вероятно ти харесва, както и на други тук.. но все пак нека не забравяме, че сме момичета (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    На стадиона за бягане.
    Така е, но аз искам такива мъжки плочки и си ги извайвам, не че от петобоя е станало така))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си