- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.
DeNNichkA
Значи, фигурата ти не е много зле, наистина ще е добе да понаблегнеш на коремните преси. След 2-3 седмици трудно ще видиш резултат, трябва време, търпение и постоянство. А за проблема със сладкото, еми ако ти се дояде, купуваш си сушени плодове- фурми, стафиди, може няколко шайби ананас, сушени кайсии (помагат за целулита съм чела), малко медец с орехи. Това ще ти даде енергия за спорта и няма да лепишА за вида кормни преси, еми прави си от обикновенните и увеличавай постепенно бройката им, за дупето и бедрата бягането и скачане на въже са много ефективни и се стреми да ходиш много пеш. Това е от мен, успех
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Ии да, може да хапваш нискомаслено сирене, а понякога и нотмално каквото ти си обичаш, не е проблем, това е калций![]()
20 обиколки на стадион... Кажете ми в метри колко е обиколката на един стадион?Тук наоколо няма стадион, затова тичам в двора на училището.
В училищен двор е най вероятно 200-300 макс обиколката. На голям стандартен стадион обиколката трябва да е 400 метра))
охоооПървоначално написано от NnIkITYy
шефе
![]()
Мерси за съвета, но пробема е, че не обичам сушени плодове. Ще ям преснички. А плодовата Активия вариант ли е?Първоначално написано от DarkKisss
Иначе пеша ходя много. Това ми е основния транспорт.
От вчера почнах даправя коремни преси от едно клипче, което някой беше постнал тук - 10 упражнения за корем и ще правя по две серии.
Надявам се скоро да има резултати
Btw може ли да постнеш твоя снимка преди да започнешда тренираш изобщо?
Подовата активия е позволена да, може да ядеш и извара смесена с няколко лъжици кисело мляко и супена лъжица мед- вкусно и полезно))) А за снимката, сори ноо съм на лаптопа и тук нямам такива архиви от снимки както на големия((
не 20, много дадох, давайте по 10.
То 4 км не е кой знае какво))
btw дарк кис не искам да те обиждам или нещо такова,но забелязах,че когато някой друг изказва мнение различно от твоето ти му отговаряш така сякаш той/тя нищо не разбира от това и че ти си най на "ти" със спорта,здравословното хранене и т.н.Не искам да се заяждам,но просто ми направи впечатление като четох темата.Първоначално написано от DarkKisss
![]()
ПС:браво,страшно тяло имаш!![]()
Не бе.. Това е едно момиче с която заедно тренираме и не мислех че ще влезе във форума и затва го написах не че нещо![]()
Всъщност е момента нищо. Тъй като в момента в спортните танци сме в почивка и сега само тичам и коремни. Иначе на тренировки там правим и по малко лицеви опориПървоначално написано от EternalEyes
![]()
А за тичането - аз правя по 10-12 обиколки всяка сутрин (ставам в 8 без 15 и в 8 съм на стадиона) с МП3 плейъра. Времето минава бързо и не се усещат![]()
Не си ли прекалила малко с тея плочки... Остави ги за момчетата. На едно момиче не смятам, че отиват такива.
Иначе браво за упоритостта. Много хубави занимания имаш, дано не се предадеш![]()
300м е обиколката на футболното игрище по правоъгълника ако бягаш..Колко стотици съм избягал..Първоначално написано от NnIkITYy
Иначе аз излизам навън и ритам,там работата е тръгни спри,спринт,скачане,борба.. наче за мен най-великия спортист е Гатузо,този човек под 13 километра на мач не пада.
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
това за алкохола нз колко е вярно, дебел алкохолик не съм виждала, всичките са слаби и мършави![]()
^шот нямат пари да ядът...
иначе разните чичковци с шкембета 2 метра пред тях не си ли виждала![]()
^Така така ))) Виното особенно е много калорично![]()
Аз съм щастлива, че поне алкохол не пия и няма да ми някакво лишение. Само този шоколад да не беше толкова вкусееен![]()
Е, ти можеш да речем веднъж в седмицата да си хапнеш натураленчерен около 50 грама, не е смъртоносно)))Първоначално написано от DeNNichkA
Диабетичните шоколади също са вариант.След като около 4-5 месеца не бях пипал сладко и хапнах един такъв,ми се стори наистина МНОГО сладък![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Да има един "Синеморец", 25 грама е едничкото, струва 40 стотинки във Варна и е бая сладичко поне за мен.Първоначално написано от MP
Ама ти от Варна ли си бе,градски..Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Много станахме от Варна тука ми се струва...![]()
![]()
Мафия ще правим!
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз искам да попитам относно това упражнение колко трябва да са тежки гирите?Първоначално написано от DarkKisss
![]()
"За мен парите означават само едно - СВОБОДА!" - Коко Шанел
Че аз съм си мафиот,пък може и плуване да почна..DarkKisss пази се,че приливна вълна иде..
![]()