.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Пазарджик-България

Ролери/Блейдове ?

Амии.... Тъй като сега е лято и се чудя какво да правя по цял ден реших, че мога да си купя ролери или блейдове с които да се предвижвам. Хем ще изразходвам енергия, хем няма да ми е скучно. Искам да ви попитам какво да си взема ролери или блейдове. Искам нещо на което ще съм достатъчно стабилна и няма да ми убива и да ми прави рани по краката. Искам да ми е удобно. Не смятам да се пускам по разни големи рампи и да се трепя а просто да карам за кеф. Помогнете ми, моля ви!
    Глагодаря предварително
    RaKa YoYooooooo!

Начи ролерите или блейдовете не са съвсем средство за предвижване . 1во , по-добре си вземи блейдове , въпреки че са доста по-скъпички от ролерите , ама ролерите са за малки деца . С тия блейдове отиваш на някой рампа и почваш да се учиш с другите блейдъри ... смисъл зарибявка си е и то голяма ако ти хареса . Пък ако искаш ролери отиваш в накъв подлез и се пързаляй Тъпо е според мен ... блейдовете са друго нещо
    phah

Град
    На стадиона за бягане.
    + блейдовете са много по-удобни
    -по-голяма е вероятността да паднеш
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абсолютно за различни неща се ползват.Блейдове си вземи само ако мислиш да пързаляш ръбове,рейлове или рампи.Те не са удобни за придвижване насам натам,най-малките грапавини създават дискомфорт или направо те препъват.Ролерите,фитнески ,със силиконови колелца задълже,се придвижват по по-разнообразни повърхности,пързалят се леко и развиват по-лесно скорост.За едно хубави от тях пак ще се оръсиш бая,но пак не колкото блейдове.

Град
    Пазарджик-България
    Ами аз нямам намерение по града да се мотам с ролери/блейдове Тъкмо направиха много готин парк където няма нито една пукнатина или дупка - всичко е гладко, а има и площадка с рампи и такива работи само за скейтъри и блейдъри. Там мисля да карам
    RaKa YoYooooooo!

Голям фен Аватара на skuck
    купи си колело и отивай да караш в гората!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    Пазарджик-България
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    купи си колело и отивай да караш в гората!
    Ако исках да карам колело в гората, щях ли да правя тема за блейдове ??
    RaKa YoYooooooo!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Точно така, Jamalska е много права!
    Блейдовете са за т.н. стънтове, слайдове и прочее, а ролерите са за придвижване, и по-точно, ако ти е за придвижването си купи кънки.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    Пазарджик-България
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Точно така, Jamalska е много права!
    Блейдовете са за т.н. стънтове, слайдове и прочее, а ролерите са за придвижване, и по-точно, ако ти е за придвижването си купи кънки.
    А с кои ще съм по стабилна
    RaKa YoYooooooo!

Каква е разликата между блейдове и ролери?

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Bianca, прочети ми поста.
    На кънките ще си много по стабилна защото на тях колелата са им успоредни както на скейтборд.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Произвеждат ли се още такива?
    Щом ще караш на съоръженията няма какво да го мислиш-блейдове,другото просто не е приспособено.Блейдовете са по-тежки и плътно прихващат глезена, всичко в тях има идеята да се ползва за екстремни трикове и пързаляне. Ако ще си караш по гладичкото без да скачаш насам-натам си вземи ролери.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Каква е разликата между блейдове и ролери?
    http://i29.tinypic.com/2dbqcdd.jpg ъмм ролери + блейдове на заден план

ОМГ, винаги съм мислела блейдовете за ролери. :Д Просто някакви по-интересни и скъпи, хахахаха.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Земи си едни кецове с колелца!
    Grumpy old madman

Ролери/Блейдъри не са работа... Или поне мен нещо не ми допадат - зимай един скейт от 3xS и си ти ~~
    :P

Град
    Пазарджик-България
    Цитирай Първоначално написано от slap2trap
    Ролери/Блейдъри не са работа... Или поне мен нещо не ми допадат - зимай един скейт от 3xS и си ти ~~
    Вече минах и пре скейта ама нещо ми омръзна ... нямам голямо желание да карам
    RaKa YoYooooooo!

Аз сега съм на тази вълна, много даже се кефя ~~
    А не харесвам ролери/блейдъри щото си винаги на колела, със скейта слизаш на земята фашташ си го в раката и си ти, а с тва постоянно си на някви колелца, малко гадно

Град
    Пазарджик-България
    Аз сега съм на тази вълна, много даже се кефя ~~
    А не харесвам ролери/блейдъри щото си винаги на колела, със скейта слизаш на земята фашташ си го в раката и си ти, а с тва постоянно си на някви колелца, малко гадно
    За колелцата си прав, но какво ти пречи като те заболят краката от тфа да стоиш с тях си обуваш маратонките и се приключва
    RaKa YoYooooooo!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ОМГ, винаги съм мислела блейдовете за ролери. :Д Просто някакви по-интересни и скъпи, хахахаха.
    Ми...изглеждат по-различно,ползват се за друго...и са много скъпи,ама има и някфи мн скъпи фитнес кънки

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Начи ролерите или блейдовете не са съвсем средство за предвижване . 1во , по-добре си вземи блейдове , въпреки че са доста по-скъпички от ролерите , ама ролерите са за малки деца . С тия блейдове отиваш на някой рампа и почваш да се учиш с другите блейдъри ... смисъл зарибявка си е и то голяма ако ти хареса . Пък ако искаш ролери отиваш в накъв подлез и се пързаляй Тъпо е според мен ... блейдовете са друго нещо
    Айде бе? ....Аз имам хокейни и с тях могат да се правят някои трикчета също (не говоря за рампи и т.н.). А и момичето каза,че няма да скача по рампи...така че

Тцц Тцц.. какви индивиди имало тука ..

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Абсолютно за различни неща се ползват.Блейдове си вземи само ако мислиш да пързаляш ръбове,рейлове или рампи.Те не са удобни за придвижване насам натам,най-малките грапавини създават дискомфорт или направо те препъват.Ролерите,фитнески ,със силиконови колелца задълже,се придвижват по по-разнообразни повърхности,пързалят се леко и развиват по-лесно скорост.За едно хубави от тях пак ще се оръсиш бая,но пак не колкото блейдове.
    palni gluposti... bleidovete ne sa udobni za pridvijvane i nai malkite grapavini sazdavat diskomfort ili naprawo te prepuvat ?! lud li si we... bleidovete sa syper udobni samo za karane... mn po dobre ot roleri
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от ionitoo
    Вече минах и пре скейта ама нещо ми омръзна ... нямам голямо желание да карам
    e kfo jelanie ti sig si karala 2-3 dena to taka nemoe ti haresa.. ;D
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз предпочитам ролери..имах обаче искам да си купя нови.
    Някой знае ли откъде мога да си купя ролери във Варна
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си