.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Коте,разходки.

Здравейтее
    Отдавна мисля да изкарам котето си навън,но ме е страх,че ще избяха (1път го направи) Та въпроса ми е ако имате КОТЕ
    изкарвате ли го на разходка?

Днес търсех или по-точно разглеждах котешки легла и попаднах на някакъв сайт,стори ми се интересен и разгледах всичко.Вижте какво намерих- http://bg-pet.com/Cats/CatCollar/jogging.htm
    нагръдник и повод . . . .. и то за коте много съм искала да имам такова нещо и да си разкарвам котето..но според вас смешно ли е това?!
    защото по този начин разхождат само кучетата,а ако някой види коте,вместо куче,ще е адско смешно,нали?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Има каишки за котки. И нещо от личен опит. Бях си изкарал котката и я пуснах навън, тя се разхождаше и накрая се върна при мен, но не знам дали твоята ще направи така
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ти нормален ли си...........?
    Котката ти ще се насере от страх на улицата, особено ако е домашна и не е излизала от вас. Освен че ще я стресираш, друго не може да стане. А, и най-много да я изгубиш.

Ми и аз веднъж я изкарах пред блока седнах на пейката,а тя също стоеше на пейката до мен..... и др....отивахме у баба толкова се уплаши ,че скочи на земята,но за Бога не избяга скри се под една тераса и я взех

да,не излиза навън,домашна е+тва женскаа нали се сещаш

а това за каишката.....аз имам противопаразителна и не иска да я слагамм ..просто не ми дава

Ти нормалНА* ли си...........?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Има каишки за котки. И нещо от личен опит. Бях си изкарал котката и я пуснах навън, тя се разхождаше и накрая се върна при мен, но не знам дали твоята ще направи така
    а ти ей така свободно ли я остави да се разхожда,без да я държиш с нещо?

ей,,намерих снимка
    нагръдникаа върху коте .Вижте как седи?!?!?

ооф,много е якооо

Супер фен
    Аз имам каишка за моята котка,но ми е подарък и не искам да си тормозя животното с тем подобни неща.Извеждала съм я на разходка няколко пъти,но си я носех на ръце и от време на време я пусках да се разхожда около мен.
    Обичам те <3 !!!

Кажете нещо и за нагръдника

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Купи си каишка за котки.

Един наш съсед си разхожда котето отпред пред блока, поради причината, че то много иска да излиза на вън. А ако реша да изведа моето коте няма да успея,защото още като излезем от вратата просто ще бъда адски надрана.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Ти нормален ли си...........?

Абе, то като цяло да отглеждаш домашен любимец в апартамент е лоша идея. Още по-лоша идея е да изведеш котка навън.
    Ако успееш да сложиш такова на котката, което ще е голяма борба (тя ще мяука, ще се бори, ще те драска и т.н.) тя няма да е спокойна и ще почне да се бори, за да се 'освободи'. Дори и да приемем, че след време свикне с 'нагръдника', още в момента в който я изведеш на улицата тя ще изплаши и ще подивее. И като цяло това би било много стресиращо за котката и в крайна сметка може да умре или да избяга от теб.
    За чий 'уй ти е да я извеждаш навън? Това си е чист садизъм.
    Ако е защото 'цапа' у вас има един номер, който ми разказа една позната преди време.
    Взимаш един стар леген, слагаш 'парченаца' вестник/хартия вътре, слагаш го в тоалетната, слагаш и вода и храна за котката в тоалетната и я държиш ден-два там. Така научих първата си котка (мир на прахта и) да не 'цапа' из вкъщи. Освен това си има специални легенчета, пясък и т.н. за котешка тоалетна, но ако не ти се занимава с това остава варианта, който ти казах...
    И за нищо на света не извеждай навън котката, ясно!?

ЕДИТ: Под 'тоалетна' имам предвид банята, а не тоалетната чиния...

Град
    Варна
    Има нагръдници за зайци, ти за котки се учудваш

ваксинирай я и си я изкарвай..

mimichiмоята е същата,мяука 1час пред вратата и незнам какво да правя вече,затова ви питам

LambOfGod щом казваш,ме ще свикне с нагръдника,ще свикне и с разходките навън
    За чий 'уй ти е да я извеждаш навън?
    ми ела да видиш как мяука пред вратата,за да излезе навън простно й е скучно
    и не,проблема не е цапането.Научила съм я
    може да умре или да избяга от теб.
    няма да умре,а и ако е с нагъдника няма да успее да избяга

Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Купи си каишка за котки.
    имам противопаразитна :P но не ми позволява да й я слагам
    може би защото мирише ужасно

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Не е смешно!Имам 2 комшийки,които заедно си разхождат котараците.
    2.В началото ще й е доста неудобно и некомфортно.
    3.Ти ЛУДА ли си?!Котката ти до сега почти не е излизала навън!!!Знаеш ли,какъв стрес може да получи?!А знаеш ли,че ако някоя котка от квартала я засече и ти няма да можеш да я оттървеш?!А знаеш ли,к'во ще стане ако котката ти види куче (и най-вече ако е някое голямо)?!Като искаш да я разхождаш я носи на село на двора да се разхожда,но НЕ и в града
    4.От както се помня винаги съм имала някой котарак вкъщи и винаги сме го пускали да се разхожда.Последния си излизаше редовно на прозореца,от там на общата тераса,от там по терасите се качваше до 4-я етаж при котката на една съседка и пак се прибираше.После почна да си скача от терасата,прави една обиколка около колите и айде пак през терасата А ако затворим прозореца на терасата,отива на вратата и мяука и скача на бравата.
    5.И за още малко инфо:Има каишки и за зайци,порчета,морски свинчета,плъхчета ... и определено няма нищо странно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Купи си каишка за котки.
    имам противопаразитна :P но не ми позволява да й я слагам
    може би защото мирише ужасно
    Има ароматизирани с мириз на ванилия,лимон и още нещо ... Струват между 6 и 8 лв.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    5.И за още малко инфо:Има каишки и за зайци,порчета,морски свинчета,плъхчета ... и определено няма нищо странно
    Да, аз си се разкарвам с 1 плъхче и 1 порче по улицата, и се чувствам некво яко.

Град
    Варна
    Вие сте болни бе

Горд Варненец!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Ти се побърка с тая котка .Познавам едно момиче,което има нагръдник и там другото да си разхожда котките(има 2).Тя си ги разхожда.Да смешно е,но на мен ми се струва забавно и весело .Какво ти пука,че някой може да му е смешно.Ако котката ти е хубава защо да не се изфукаш с нея :P .Моята котка живее на двора и не я разхождам никъде,защото тя го прави сама

Защо пък да е смешно?! Какво толкова има да си разхождаш котето и то все пак има нужда от разходка. Според мен няма да се стресира, аз имам заек и съм го изкарвала пред нас с една котка и дори заека не се стресира,пък кво остава за котка...

Град
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Да, аз си се разкарвам с 1 плъхче и 1 порче по улицата, и се чувствам некво яко.
    Ти телевизия гледаш ли?!Наскоро показваха кадри от една изложба в София и точно там имаше момиче с плъхче на каишка,а порчетата са едни от предпочитаните домашни любимци за последните 2 години,но се купуват само от хора,които обичат да са различни и доста често (най-вече във Варна (по мои наблюдения)) се срещат хора,които разхождат порчетата си пред блока!!!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    ^Ама порчетата не миришат ли ?

3oPuTy дори не съм си помисляла,че ще я разходя из града,а ще я изкарам пред блока или зад блока по-добре,защото там има храсти и почти няма никакви шумове и разни животни.

а това за ароматизираните за пръв път чувам ще ги пробвам
    а противопаразителни ли са?

Абе.. аз отдавна съм си мечтала да си купя на котката накакъв нагръдник и да я изкарам навън..но последно като ходих до вет.аптека питах за каишки,нагръдници,но нямаше ся ще ходя пак и дано да има

Град
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    ^Ама порчетата не миришат ли ?
    Това не са обикновени порове,а декоративни порчета!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си