- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Глобалчо ми прави като вентилатора!
Ем, ше хвърляме.. Поне някой, които са "хвърляли кал", си остават хвърлячи, а повечето мърши като видяха, че пак си си администратор и веднага почнаха с олиото.. ;}Първоначално написано от machoka
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Както винаги всъщност ..Първоначално написано от l0lz
Eм, мен примерно не ми пука, дали си администратор или не си (за machoka)? Моа да ти кажа примерно, че не ми пука, по по- вулгарен начин и да те кажа кво ме боли, че си или не си администратор, но ще се въздържа.. Whatever, искам само да каажа на тия мазните поне като го плюехте, ся не бъдете лицемери.. =))Първоначално написано от ItalianMafia
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Виж къв си глупав, бе! Ние мо'е да си го плюем, ама той си е наш. Па' нашо лошо няма. Бих могла да кажа и, че си е наш'та к*рва и не даваме на друг да я ибе, ама няма!![]()
babity, you keep on making me smile!
толкова си умна и досетлива!
Еее то се знаеше, че имаше нещо и че нещата не са такива, каквито изглеждат![]()
![]()
Само не знам кой отговаря за цялата тая работа
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
^ Хуа-хуа
Това, че някои наистина се кефят, че мачока си е админ и плужечко не постигна нищо, не значи, че е олио.
Пък и дори сега да казвам, че е печен и подобни, имаше време, когато супер жестоко си го бях нахранила за нещо. Ама понеже е печен (sun) даже не ме банна
ПП. Оле, колко бързо пишете вие. Аз докато напише едно мнение за горното, над мен вече има 5456345.![]()
Мачока е харизматичен и леко арогантен кат' бат' Бойко![]()
( неееееее не ме бииииииииййййй!)
ИСКАМЕ СИ ГЛОБАЛ ОБРАТНО! ПЕТИЦИЯ!
![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Мнол сте мазни..Хлъзгате се...
Мда.. А ти си тъпа овца, но си си наша и няма да дадем друг да те ебе, освен целия форум да ти се изреди..? Мисли малко като приказваш.. ;/Първоначално написано от babity
Ми 'лъзгамИ са ми чи кЪПървоначално написано от Ag
![]()
Мачоо, знаеш, че ти се мазня бейби![]()
Ама верно не ви прави чест! Това е най-голямата гавра с откакто Мадона осинови негърче.
Grumpy old madman
Салатата ми свърши, а не искам да изглеждам като човек, който говори празни приказки.
Глобалчо си пропусна шанса за последна бутофорна изява, а и гледам че си махнал аватар и подписа... явно сме му нанесли прекалено тежък удар за форумното сърчице.
Нищо, помогнахме му с едно банче и забравяме вече наистина за съществуването му.
Бъдете здрави.
Последното му мнениеПървоначално написано от global
![]()
![]()
Като припотен селянин, бих казал аз. То няма мнение без да се спомене "градиски шнур", "да го преместа", че му било през еди-къде. Не знам какъв човек трябва да си, че дори да ти мине през главицата, че можеш да накараш някой, да се чувства затапен или каквато му е там целта, ВЪВ ФОРУМ фтв?! И ако наистина ти е през еди-къде, нямаше да пускаш тази тема. Така или инак, за мен си оставаш едно жалко подобие на форумна дружка - ако не съм с теб, съм против теб?. Със здраве.Първоначално написано от hottie
П.П. сега може да ме баннеш, понеже съм ти казал нещо на иначе, или понеже поста ми съдържа грешки, или понеже ти е през 'маркуча'. И се замисли за значението на думата "жалко" следващия път, когато решиш да се правиш на готин селяк и поченеш да 'тапиш' с абсурдните си изказвания.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
^^ти да нямаш нещо против градинарските принадлежности?
Ни най-малко, стига да си стоят където им е мястото и да се споменават когато трябва. Не ме разбирай погрешно, твоето разбиране за базик, за мен граничи със селянщината. Но всеки със мнението си. Създаде ми негативната гледна точка още, когато ми заключи темата, без обяснение ( и на мен ми е през 'градинарските принадлежности', че на теб ти е 'градинарските принадлежности'). Но както казах преди, казвам и сега, че като потребител заслужавах едно по-различно обяснение от това, че поста беше написан с грешка-две. Но както и да е.Първоначално написано от machoka
Ама на теб май ти е създала комплекс тази тема, дай да я видим коя беше и да излекуваме болежката? )) Не мога дори да си спомня за какво думаш, прощавай за което.
На ЛС с теб нататък![]()
Първоначално написано от Naman07
Неможах да ти схвана дълбокия смисъл на мнението, но според това, което разбрах правиш това, което обвиняваш мачока, че прави?
Знаеш ли каква е разликата? Той може.![]()
Алоо, Васкооо, момчето грубо нарушава точки 2. и 3. от правата и задълженията на потребителитее!![]()
Май тая вечер някои потребители и админ няма да спят.![]()
Само не разбирам,защо някои му се мазнят толкова...И те така с форумната драма между глобала и мачока.
The End.
Ясно, много причини, поради които да те банне, излязоха.Първоначално написано от Naman07
![]()
Еми, за моя изненада се разбрахме като бели хора, не като бели мечки ;д.
InnchetO, дълбок смисъл не търси в мнение, написано в 01:30. Не го обвинявам за нищо, просто ми беше инт. от къде извира този начин на общуване м/у него и някои потребители. Както гореспоменах, вече се разбрахме и ако това ще ти повлияе някак, действах прибързано, не трябваше да го 'обвинявам' така. Със здраве.