.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 131
    Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265982&start=0&postdays=0&postorde r=asc&highlight=

хвърляйте кал бе, хвърляйте! Злобари!
    Ем, ше хвърляме.. Поне някой, които са "хвърляли кал", си остават хвърлячи, а повечето мърши като видяха, че пак си си администратор и веднага почнаха с олиото.. ;}
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265982&start=0&postdays=0&postorde r=asc&highlight=

Ем, ше хвърляме.. Поне някой, които са "хвърляли кал", си остават хвърлячи, а повечето мърши като видяха, че пак си си администратор и веднага почнаха с олиото.. ;}
    Както винаги всъщност ..

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Цитирай Първоначално написано от l0lz

Както винаги всъщност ..
    Eм, мен примерно не ми пука, дали си администратор или не си (за machoka)? Моа да ти кажа примерно, че не ми пука, по по- вулгарен начин и да те кажа кво ме боли, че си или не си администратор, но ще се въздържа.. Whatever, искам само да каажа на тия мазните поне като го плюехте, ся не бъдете лицемери.. =))
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на babity
    Виж къв си глупав, бе! Ние мо'е да си го плюем, ама той си е наш. Па' нашо лошо няма. Бих могла да кажа и, че си е наш'та к*рва и не даваме на друг да я ибе, ама няма!

babity, you keep on making me smile!

толкова си умна и досетлива!

Еее то се знаеше, че имаше нещо и че нещата не са такива, каквито изглеждат Само не знам кой отговаря за цялата тая работа
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Виж къв си глупав, бе! Ние мо'е да си го плюем, ама той си е наш. Па' нашо лошо няма. Бих могла да кажа и, че си е наш'та к*рва и не даваме на друг да я ибе, ама няма!
    муХАХАхХА

Град
    У нас Си (=
    ^ Хуа-хуа
    Това, че някои наистина се кефят, че мачока си е админ и плужечко не постигна нищо, не значи, че е олио.

Пък и дори сега да казвам, че е печен и подобни, имаше време, когато супер жестоко си го бях нахранила за нещо. Ама понеже е печен (sun) даже не ме банна

ПП. Оле, колко бързо пишете вие. Аз докато напише едно мнение за горното, над мен вече има 5456345.

hottie
    Guest
    Мачока е харизматичен и леко арогантен кат' бат' Бойко ( неееееее не ме бииииииииййййй!)

Повече от фен Аватара на Goebbels
    ИСКАМЕ СИ ГЛОБАЛ ОБРАТНО! ПЕТИЦИЯ!
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Мнол сте мазни..Хлъзгате се...

Цитирай Първоначално написано от babity
    Мда.. А ти си тъпа овца, но си си наша и няма да дадем друг да те ебе, освен целия форум да ти се изреди..? Мисли малко като приказваш.. ;/

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Ag
    Мнол сте мазни..Хлъзгате се...
    Ми 'лъзгамИ са ми чи кЪ

Мачоо, знаеш, че ти се мазня бейби

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ама верно не ви прави чест! Това е най-голямата гавра с откакто Мадона осинови негърче.
    Grumpy old madman

Салатата ми свърши, а не искам да изглеждам като човек, който говори празни приказки.

Глобалчо си пропусна шанса за последна бутофорна изява, а и гледам че си махнал аватар и подписа... явно сме му нанесли прекалено тежък удар за форумното сърчице.

Нищо, помогнахме му с едно банче и забравяме вече наистина за съществуването му.

Бъдете здрави.

Град
    Цитирай Първоначално написано от global
    ДOИП може да го обсъждаме на друго място. Хората не са нито равни, нито еднакви. Според мен е също расизъм маймуните да нямат право на глас. Може би според теб ще е по-добре за теб и мен, ако им дадем.
    Аз това за форума го направих, след като маса участници започнаха да злословят. И в крайна сметка на този принцип работят всички - пусни си телевизията и виж колко различни игри да спечелиш това и онова има.
    Последното му мнение

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Мачока е харизматичен и леко арогантен кат' бат' Бойко ( неееееее не ме бииииииииййййй!)
    Като припотен селянин, бих казал аз. То няма мнение без да се спомене "градиски шнур", "да го преместа", че му било през еди-къде. Не знам какъв човек трябва да си, че дори да ти мине през главицата, че можеш да накараш някой, да се чувства затапен или каквато му е там целта, ВЪВ ФОРУМ фтв?! И ако наистина ти е през еди-къде, нямаше да пускаш тази тема. Така или инак, за мен си оставаш едно жалко подобие на форумна дружка - ако не съм с теб, съм против теб?. Със здраве.

П.П. сега може да ме баннеш, понеже съм ти казал нещо на иначе, или понеже поста ми съдържа грешки, или понеже ти е през 'маркуча'. И се замисли за значението на думата "жалко" следващия път, когато решиш да се правиш на готин селяк и поченеш да 'тапиш' с абсурдните си изказвания.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

^^ти да нямаш нещо против градинарските принадлежности?

Град
    село Пловдив
    ^^ти да нямаш нещо против градинарските принадлежности?
    Ни най-малко, стига да си стоят където им е мястото и да се споменават когато трябва. Не ме разбирай погрешно, твоето разбиране за базик, за мен граничи със селянщината. Но всеки със мнението си. Създаде ми негативната гледна точка още, когато ми заключи темата, без обяснение ( и на мен ми е през 'градинарските принадлежности', че на теб ти е 'градинарските принадлежности'). Но както казах преди, казвам и сега, че като потребител заслужавах едно по-различно обяснение от това, че поста беше написан с грешка-две. Но както и да е.

Ама на теб май ти е създала комплекс тази тема, дай да я видим коя беше и да излекуваме болежката? )) Не мога дори да си спомня за какво думаш, прощавай за което.

На ЛС с теб нататък

Мачок, прекали, приятелЮ

Град
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Като припотен селянин, бих казал аз. То няма мнение без да се спомене "градиски шнур", "да го преместа", че му било през еди-къде. Не знам какъв човек трябва да си, че дори да ти мине през главицата, че можеш да накараш някой, да се чувства затапен или каквато му е там целта, ВЪВ ФОРУМ фтв?! И ако наистина ти е през еди-къде, нямаше да пускаш тази тема. Така или инак, за мен си оставаш едно жалко подобие на форумна дружка - ако не съм с теб, съм против теб?. Със здраве.

П.П. сега може да ме баннеш, понеже съм ти казал нещо на иначе, или понеже поста ми съдържа грешки, или понеже ти е през 'маркуча'. И се замисли за значението на думата "жалко" следващия път, когато решиш да се правиш на готин селяк и поченеш да 'тапиш' с абсурдните си изказвания.

Неможах да ти схвана дълбокия смисъл на мнението, но според това, което разбрах правиш това, което обвиняваш мачока, че прави?
    Знаеш ли каква е разликата? Той може.

Алоо, Васкооо, момчето грубо нарушава точки 2. и 3. от правата и задълженията на потребителитее!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Май тая вечер някои потребители и админ няма да спят.

Само не разбирам,защо някои му се мазнят толкова...И те така с форумната драма между глобала и мачока.
    The End.

Цитирай Първоначално написано от Naman07

П.П. сега може да ме баннеш, понеже съм ти казал нещо на иначе, или понеже поста ми съдържа грешки, или понеже ти е през 'маркуча'.
    Ясно, много причини, поради които да те банне, излязоха.

Град
    село Пловдив
    Еми, за моя изненада се разбрахме като бели хора, не като бели мечки ;д.

InnchetO, дълбок смисъл не търси в мнение, написано в 01:30 . Не го обвинявам за нищо, просто ми беше инт. от къде извира този начин на общуване м/у него и някои потребители. Както гореспоменах, вече се разбрахме и ако това ще ти повлияе някак, действах прибързано, не трябваше да го 'обвинявам' така. Със здраве.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си