- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мъж,който се подържа,според някои -гей.Мислите ли ???
е това е страшна глупост! това че не ти допада и не го правиш е другоПървоначално написано от Canis_Dirus
Какво значи ''поддържа''? Естествено,че мъж който се къпе редовно,ходи спретнат с чисти дрехи,хубаво подстриган не може да бъде наречен гей-това са си чисто нормални ежедневни грижи за всеки човек.Вече ако ходи на кола маска,скубе си веждите,гримира се,облича се женственно-под това имам впредвид впитите дрехи и се вманиачава по външния си вид и да не е гей всеки ще го мисли за гей...Не виждам лошо да се поддържат,но не и да прекаляват и да прекрачват тънката граница между поддържано и педалското.
Down On The Farm!!!
дамммПървоначално написано от Ufff
Първоначално написано от Canis_Dirus
BTW,много е грозно когато станеш рано сутрин изезеш по улиците и виждаш кафенета заляяяяти от мъже,които пият кафенце,пушат и си клюкарсват.Пък като лапнат и цигарките..просто е грозно.Не го намирам за мъжественно,ама никак.
Down On The Farm!!!
Единственото свястно мнение в темата според мен!Първоначално написано от Canis_Dirus
+1Първоначално написано от RaI4etO
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Някои хора изобщо н еправят разлика между гей и женствен.
Гей се използва за СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ/ПРЕДПОЧИТАНИЯ!
Женствен - за това,което спроед вас е гей...
Аз бих определил ПОВЕЧЕТО фешънИеИеИеее като женствени...
Смешно е да с сравняват такива хора,с гейове,още повече ако някой сельо от София,Варна,Пловдив,села и т.н тръгне да говори,а дори не е виждал гей.Защото аз почзнавам много по-свестни гейове и лесбийки от колкото нас-"нормалните"и на които изобщо не им личи,а че са по-стойностни хора няма смисъл да коментирам.Но това вече опира до ограничените възможности на индивида Х
Философи дървени...
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Първоначално написано от MrUndaztood
БРАВО!
АСЪЛ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СВЯСТНО МНЕНИЕ!
аз пък предпочитам подържащи се мъже ....
все пак не да види6 някой брадясъл .. дето не се е къпал от 1 седмица ... с някъф ужасен вид ...
друго си е някой дето няма нито едно косъм4е ... пък дори да е с оскубани вежди ...![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Важното е мъжът да е поддържан, външният му вид да се вписва в рамките на обществото, а не като вървиш с него другите да го сочат и да говорят.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
м/у подържане и бръснене навсякъде, носене на тесни дънки и розови фанелки има огромна разлика пич...
Така е.
до тук е границата.Първоначално написано от Nakadah
Относително казано.Първоначално написано от Nakadah
това вече е прекалено.Първоначално написано от Nakadah
LastFM
Има поддържане.
Има и кypвeне.
Открийте десетте разлики!
Grumpy old madman
Нормална поддръжка: да се къпе, бръсне редовно, да е с чисти дрехи и да не вони на пот
Гей: да ползва маска, кристали, преса за коса, да си скубе веждите, да си обязкосмява краката, да ползва нещо повече от безцветен балсам за устни
тва е според мойто скромно мнение![]()
Нещо не съм съгласен за розовите тениските. В смисъл, аз имам една розова тениска, а съм си абсолютен хетеро. Просто ми харесва, а повечето момичета едва ли не подлудяват. Напоследък всички си бръснат краката - момичета, момчета, но така и така не съм видял двама от мъжки пол хванати под ръка. Хомото се забелязва само като го погледнеш - по държанието, дрехите и външния вид могат само да докажат това, но не са критерий. Е, мъж с по-тънки вежди от на жена е ясен, да не говоря, че е грозно.
т.е. само гейове си махат космите на краката или гърдите, така ли? Бах маамуПървоначално написано от lDoLLl
No Comment! Ти го плюеш,то си мисли,че дъжд го вали...
LastFM
Вижте,темата не се различава особено от тази : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=256088 ...така че може да се пренесе цирка там.