- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-пропаднали училища в София
4. 2 СОУ "Акад.Емилиян Станев" 18.428 е що и старото ми даскало е попаднало в тази класация![]()
Имам една позната от 137 СОУ в София... Не е много тъпа по принцип (май), ама като ги гледах на репортаж един по бТВ... Тъпа работа.
![]()
![]()
![]()
Иначе... аз кандидатствах 2008 година и тогава приемаха по 210 човека (в най-елитните гимназии в града ми). Смея да твърдя, че повечето от набор 94 сме си наистина тъпи и яко неграмотни... То с бал 29-30 влязоха бе. (facepalm) Преди в тези гимназии са влизали по 60 човека... сметнете сами, това са два нормални класа от по 30 човека!!! И децата са били по-малко, и по-отбрани са били.Та аз за щастие, попаднах в хубав клас... преобладаваме сериозните хора. Но сега 95, 96 и нагоре набори ще са си точно утайката на града... И определено тези училища вече няма да са толкова "елитни". Което си е жалко... Но ми остават още 4 години там, надявам се да изляза човек.
А то зависи и от мен де.
в 21во даскалите са няма такива . Най-добрите в София сигурно не знам ама 100% в доста по "елитни " училища няма такива учители . ;]
phah
В 51 СОУ бала е къде по-нисък от 18...Има много по-пропаднали от посочените.
Според мен "дървото" (нз как се казва) и 54 са пропаднали.. Аз уча в Ломоносов (НПГПТО) и не е чак толкова зле, но има какво да се изисква..
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
![]()
![]()
![]()
и мойто го има
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sp33der
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какъв е този глагол бре?
Интересно ми е как ще го спрегнеш...
Аз ще се УБОЧА
Ти ще се УБОЧИШ...
![]()
Абе незнаех, че и Попов е в тази класация, тази година ще съм там влязах с бал 24
Абе, само 3-ки, ако имаш бала ти е 19, как ше има бал 18,500?Защото, нали всичко под 2.99 е двойка, а двойка имаш ли не може да кандидатваш?![]()
1.В повечето случаи бала при първо класиране е доста по-висок от втория..При второто класиране смъкват доста,за да има приети ученици и за да се "запълнят" паралелките в дадено училище....
2.Това,че приемат с нисък бал не означава,че училищата са пропаднали..Напротив,точно пък в тези училища обучението е на ниво..
Учителите се опитват да научат децата на нещо..
3.Дори ако приемем,че тези училища са пропаднали,може пък в тях да има доста по-амбицирани ученици,в сравнение с "елитните"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хах, то и при Автото е същата работа.Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
Това ,, че приемат с нисък бал не означава ,, че училищата са пропаднали .. ; )
btw: и мойто го има.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Добавям ТВЪРДО 74 СОУ..Доста пропаднало.. Също така и 140..
![]()
Луди ли сте,е.В Авто,Морско,ЛУКСА и Коработо се събира хинтилигенцията на Бургазъ!!Първоначално написано от bastiFan
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
51 СОУ беше пропаднало, сега се пооправи и е много по добре от 'елитните училища'. Смятам го дори за по-добро от 32-ро СОУ *настоящето ми* по ред причини. 25 СОУ е много пропаднало, известно ми е, че там влизат хора с 2ки на изпитите. Тея кварталните по Люлин, Младост и де да знам още къде също са пропаднали. 93 (не знам к'во е СОУ ли ..) в Гео Милев също е много зле. Като го видях и си останах така
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ломоносов,137-мо и 95-то са най-пропадналите от тая класация,ако трябва да си говорим за нещо друго освен балове и ала-бала...
95-то е в моя квартал и там влязоха половината от най-големите двойкари от стария ми випуск.Ломоносов-същата работа.И от там имам много бивши съученици.137-мо е близо до другото ми даскало.И там е голяма мизерия.
21-во го мислех за много хубаво даскало,честно казано.Една моя бивша съученичка учи там и казва,че е много добро.Строго и т.н.![]()
79-то също мислех,че е добро...
П.П.-Най-пропадняшкото училище,което знам аз е 24-то.В квартала ми е и имах познати от там и просто ...без коментар.
И по Люлин има много пропаднали училища...![]()
Fashion is my passion.
Аз пък да ти кажа, че е от значение. Специално за 26-то имам сериозни наблюдения и откровено си е ебало майката. от 8-ми клас не се пишат домашни, не се влиза в часовете и повечето учители са ок с т'ва. И като почнете с т'ва..."Балът няма значение, не значи, че училището е пропаднало, точно там всичко е на ниво, в уж елитните гимназии са пропадналите деца на този и онзи..." Щом една гимназия е елитна, 'начи не е напразно. Има такива, които лежат на стари лаври, има и такива, в които просто си има традиции и правила. И от първия вид да е дадена гимназия пак ще е по-добре от училище номер с 9534850983490.Първоначално написано от sp33der
Всичко си опира до определеното училище и възпитаниците му.
Миналата година учих в No.15Първоначално написано от impassive7
![]()
Вече даскалото ми не попада в тази класация,умирам от кеф![]()
Аз 7 години съм била в 79то СОУ.Не мисля че е чак толкова пропаднало....Поне това в което ще бъда го няма в класацията
.
Пф сериозно?Тва ми е старото даскало...гледам,че като материална база добре са го направили мръсниците,точно кат се изнесох и сложиха дограма мама имм да еба...Пък чух,че директора е гей.Първоначално написано от ecstazy
Абе...гей или не явно добре си върши работата.
Иначе...приятеля ми учи в 108мо и познавам няколко човека от там.![]()
Пфф.. Тая година бях в N#12 ама вече НЕ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
Само,че ме мъчи един въпрос... Ако те изгонат от пропаднало даскало тва значхи ли ,че си пропаднал ?![]()
![]()
![]()
Всеки може да напикае пода, бъди ПИЧ насери тавана.. ! ! !![]()
Тъкмо се чудех къде сме математиците в класациятаПървоначално написано от Vilsy
СМГ и НПМГ трябва да водят по алкохолизъм. На състезанията само се конкурираме кой ще напълни повече легла в токсикологията в Пирогов.
Защо закачат миловидните квартални училища, не знам.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Леле, гледам класацията и си викам "Е сега ако видя мойто училище, ще се гръмна!", но го няма![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Абсолютно съгласен съм с класацията, обаче 2 СОУ се пооправи в последните години. Трябва 24 да бъде добавено в топ 5.