.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Драма 2. Може ли съвет?

Абе преди седмица нали пусках една тема заприятелите там,ала бала.Ето я втората...сигурно вече роман трябва да се напише за тия мои драми...

Тези приятлеите ми от Варна не се бяхме виждали 3-4 месеца. Видяхме се онзи ден,излезнахме,разходихме си,говорихме си,заядох се с една лепка и т.н,обичайното. Но по дяволите,нямаме нищо общо като интереси.Нито музика,нито каквото и да е било.Предложих да отидем на няко хаус парти,отговора беше - не.Предложих да отидем на тиесто - не,плюс това 30 лв за билет няма да дам.Предложих на Ноа - пак същото.Предложих на аквапарка в Златните - не ми се ходи.На кино предложих - 8 лв за билет няма да дам.Боулинг - не ми се играе.И вече 4 години ми втръсна постоянно да се разхождам край морето,в морската,да сядам за по кафе и такива,по дяволите.Ама наиситна ми втръсна.Искам по-голяма динамика,на концерт,на кино,та дори да се напием,просто нещо,което ще разнообрази отношенията на групата,нови теми за разговор и т.н.Адски ми втръсна да излизам за по кафе,искам да отида на някое хаус,транс парти,да се отпусна,кефя,а няма с койм,щото не върви да тръгна сам.УМИРАМ ОТ СКУКА.В момента съм във Варна

Разликата между тези в Пловдив и Варна е огромна.В Пловдив макар и повечето ми да са над 20 до 30,са супер купонджии,забавни хора и никогта не ми е скучно.Готови с ада отидем където и да е било,за да се забавляваме...септември ще идват във варна и дори сме си организирали по програма клубовете,които ще посещаваме и т.н.

Дайте някакви съвети за варненските,щото вече наистина ен знам какво да правя...то бива бива задръстеняческо мислене вече 4 години но ми втръсна,отделно и колко много давам (пътувам,за да ги видя) от себе си,а насреща получавам пенсионерски сбирки...
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    От опит знам че като нямате общи интереси няма смисъл да си тровиш нервите... Зарежи ги и си намери друга компания

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    От опит знам че като нямате общи интереси няма смисъл да си тровиш нервите... Зарежи ги и си намери друга компания
    Само ме питат кога ще се виждаме,какво да им казвам?

А и преди това какво мога да поговоря с цел да опитам да ги вразумя малко?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не можеш да променяш хората заради собствените си виждания... Просто смесвай компаниите - намери си хора, с които да ходиш по партита и си запази старите приятели за задушевни разходки в морската градина!

ами аз мисля 4е трябва да им убясниш как се 4увстваши и 4е ти е досадно а пък ако нещата не се променят следващия път когато те питат дали ще излизаш с тях откажи им и обясни защо

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MissHouse
    ами аз мисля 4е трябва да им убясниш как се 4увстваши и 4е ти е досадно а пък ако нещата не се променят следващия път когато те питат дали ще излизаш с тях откажи им и обясни защо
    По тъпа крава от тая нема. Заклевам се.
    С 5 месеца закъснение и изръси най-голямата простотия дето може да се сътвори.
    А буквата Ч е на 4 (четири) бутона по на ляво от цифрата 4 (четири).
    И моля те не използвай антоними в изреченията си. АЗ и МИСЛЯ са 2 абсолютни противоположности когато става дума за теб.

Град
    ВаРнАаАа
    Еее не можеш като цяло да слагаш всички варненци под един знаменател. Това, че твоята компания е задръстена е друг въпрос.

п.п. Много сте изпуснали като не сте отишли на концерта на Тиесто.. невероятно! 30 лева нищо не е.. в някои страни е доста повече. ДВОЙНО повече..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си